שלום
אני לקוח של אורנג' 11 שנים - לא יודע איך סבלתי ככה כל השנים האלה על כל השירות הנמוך שלהם -אבל היום הגיעו מיים עד נפש.
במשך שנים אני סובל מטעויות קטנות בחשבון וכל חודש אני מוצא טעות ומזוכה בחשבונית הבאה- וכל פעם זה חוזר .
פעם אחת אפילו ביקשתי שיקפיאו לי את הקו לשלושה חודשים(הזמן המקסימלי) עקב נסיעה לעבודה בחו"ל -עקב בעיות אישיות חזרתי לארץ אחרי 4 ימים -הידלקתי את המכשיר ולהפתעתי גילתי שלא הוקפאתי בכלל והקו שלי פתוח ולא מוקפא- נציג של אורנג' הסביר לי שכנראה שכחו לעשות את הפעולה הזאת וטעויות קורים -ואני כמובן היבלגתי .
לפני שבוע ניתקו לי את השיחות עקב תשלום חוב פעוט של 1250 ש"ח - שילמתי אותו ואמרתי שאני יעדכן אמצעי תשלום במשך השבוע- דבר אשר לא יצא לי לעשות .
היום בבוקר עוד היה לי שיחות ובשעה 12 בצהרים שאני בדרך לפגישה חשובה מאד - אני מתקשר ללקוח ומגלה ששוב ניתקו לי את השיחות-נציגה של אורנג' אמרה לי שבגלל שעדיין לא עידכנתי אמצעי תשלום השיחות נותקו. אני עובד כמתווך דירות -וכל היום נהרס לי בגלל הניתוק הזה - הודעתיל מנהלת קשרי לקוחות באורנג' שאני רוצה להתנתק מאורנג' בגלל היחס הלא אנושי הזה שמקבל לקוח שנמצא 11 שנים בחברה ועמד בכל ההתחיביות שלו עד כה .
האם יש עילה לתבוע אותם או עוגמת נפש? או שאני סתם יבזבז את זמני??
שלום תומר,
לאור מה שאתה מתאר אני לא מוצא עילה טובה לתביעה , מה שכן ולאור היותך לקוח מתמיד הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב למחלקת שירות לקוחות של החברה.
ובנימה אישית : אני עברתי מחברת אורנג לחברת פלאפון וזו הייתה "טעות גורלית ", הנציג הבטיח לי הרים וגבעות וכשאכן בחרתי לעבור ראיתי שההבדל בין ההבטחות לקיומן קצת רחוק וזאת בלשון המעטה, כמובן שניצלתי את הידע הרב שברשותי ולבסוף קיבלתי את המגיע לי , אך ליבי היה בהחלט עם אותם מאות אזרחים שאין להם את הידע , סבלנות , ודבקות במטרה בכדי לעמוד על זכויותיהם .
המלצתי לסיכום : בכל חברה יש "בעיות" ועל כל חברה יש תלונות , רק תחשוב טוב לפני שאתה עובר ותבדוק טוב ורצוי לבקש בכתב כל הבטחה שמבטיחים לך בחברה אחרת , ונציג שאומר "סמוך עליי", המלצתי כי תיקח צעד אחרוה מאותו נציג וחברה.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר