לאחר שהוט אישרו את הניתוק מהטלפון והאינטרנט שלהם, נאמר לי ע"י נציגם שאחרי הניתוק ע"י הטכנאי, יש להחזיר את הציוד להוט ואח"כ להתקשר ע"מ לשלם את יתרת החוב "ולסגור עיניין".
אחרי שהחזרתי את הציוד התקשרתי ע"מ לשלם את יתרת החוב כפי שנאמר לי, אך הנציגה שאיתה דיברתי אמרה לי בפירוש שאין שום חוב על המנוי ושהמנוי סגור!!!
לאחרונה קיבלתי דרישת תשלום מהעו"ד של הוט בדרישה לשלם חוב בתוספת דמי טיפול. נניח והנציגה טעתה ואכן ישנו חוב, מדוע עלי לשאת בדמי הטיפול? למרות ששלחתי להוט ולעו"ד שלהם את אישור החזרת הציוד ואת הקלטת השיחה עם נציגתם, אין בכוונתם לוותר על דמי הטיפול. לטענתם ישנו חוב, החוב הגיע לטיפול עו"ד ולכן עלי לשאת בהוצאות. מה עלי לעשות במצב כזה?
יש לי הקלטה ברורה וחד-משמעית של הנציגה שטוענת שאין חוב על המנוי ושהוא סגור.
תודה
שלום עומר,
אם אכן ישנה הקלטה המלצתי כי תשמיע אותה לעו"ד והוא יפנה זאת לחברת "הוט".
במידה וזה לא יועיל המלצתי כי תפנה לעו"ד שיתמודד "כשווה בין שווים" מול העו"ד של חברת "הוט".
חשוב להבין ש"הוט" וכמוה גם החברות האחרות של הכבלים והסלולר "מוציאים" את החובות של הלקוחות לעו"ד חיצונים כדי שאלו יגבו את החוב ועו"ד אלה לפעמים פועלים בשיטת "המצליח".
אם אתה מאמין בצדקתך, המלצתי שלא תוותר ותתמודד משפטית עם אותו עו"ד מטעם חברת "הוט".
הדמי טיפול זהו למעשה אותו שכ"ט שהעו"ד אמור לקבל ולכן העו"ד לא יוותר בקלות ועליך להוכיח שאכן שילמת.
בהצלחה, שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה רבה על התגובה.
שלום עומר,
ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (1131901), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר