קניתי לפני מספר חודשים IPOD TOUCH 32 בחנות באג.
כדי להטעין חיברתי אותו למחשב באמצעות הכבל USB שסופק עם המכשיר.
בשבוע שעבר חיברתי אותו למחשב ואחרי מספר שניות הרחתי ריח שרוף והוא התחמם.
כמובן שהמכשיר הפסיק לעבוד ומסרתי אותו לחנות באג לתיקון במסגרת האחריות.
אחרי מספר ימים קיבלתי טלפון מהחנות והם הודיעו שלפי פסיקת המעבדה שלהם, המכשיר חובר למתח גבוה
מההוראות, ולכן הלך הלוח אם, המכשיר אינו בר תיקון וגם האחריות אינה בתוקף בגלל שחובר למתח לא מתאים.
כל הניסינות לדבר עם נציגי שירות, שליחת הודעות לחב' באג העלו חרס.
התשובה לא השתנתה, ובנוסף ההתייחסות הייתה מגעילה כאשר נותנים לך להבין שאתה רמאי בלי כחל ושרק.
אני בטוח שהקילקול אינו באשמתי, מכיוון שחיברתי את המכשיר עשרות פעמים לאותו מחשב ולאותה כניסת USB ולא קרה כלום.
אני משתמש באותו מחשב גם לחיבור מכשירים סלולרים וקונסלת משחק נוספת ואין שום בעיה.
למישהו יש רעיון איך אפשר להוכיח לבאג שהקילקול אינו באשמתי, או כיצד לפעול/
שלום רב,
ממליצה לכתוב מכתב לשירות הלקוחות ולהנהלת החנות התראה לפני נקיטה בהליכים משפטיים ולתאר את השתלשלות העניינים, לציין שלא היה במעשיך דבר חריג ו/או שונה וכי הינך רואה אותם אחראים לתיקון התקלה.
ככל שימשיכו להתנער מאחריותם ממליצה לשקול פניה להליך משפטי.
ממליצה בנוסף לפנות למומחה המבין במכשיר ולקבל חוו"ד מקצועית האם אכן הנזק שנגרם הינו על לא עוול בכפך.
אם חוו"ד כזו תהא בידיך לך עם טענתך עד הסוף !
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על ההתייחסות.
האם התביעה יכולה להיות בבית משפט לתביעות קטנות, והאם חוץ מעלות המכשיר אני רשאי לתבוע הוצאות ועלויות נוספות, כולל עלות קבלת חוות דעת של מומחה בתחום?
ערב טוב,
ככל וסכום התביעה אינו עולה על הסכום המקסימאלי שבסמכות בימ"ש לתביעות קטנות ניתן להגיש התביעה לבימ"ש לתביעות קטנות.
תוכל לדרוש החזר הוצאות וככל שתביעתך תתקבל ביהמ"ש עשוי לפסוק לך החזר זה.
ממליצה להפנות את שאלתך גם לפורום דיני נזיקין לקבלת חוו"ד נוספת.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר