שלום רב...
יש לי עסק פרטי שרובו עובד דרך הפלאפון..ביום שני בשעוות הצהריים הבחנתי שהפלאפון שלי ללא קליטה ניסיתי לתקן את זה בכל מיני דרכים אחרי כמה ניסיונות כושלים התקשרתי למספר שלי ולהפתעתי ענה לי מישהו אחר ..מה שקרה שנידו את המספר שלי למשהו אחר בלי אישור שלי ובלי ידעתי ביכלל התקשרתי לסלקום שזאת החברה שבה אני נמצא יותר מ-10 שנים והם תחילה אמרו לי שאני צריך להתקשר לכל החברות לבדוק לאן נידו אותי תשובה או שאפשר לצחוק ממנה או לבכות ...אחרי שעה וחצי של צעקות ותוך כדי כך שמעבירים אותי מנציגת שירות לנציגת שרות תוך כדי שהם מודים שהתבצעה טעות הם מבקשים ממני לשלוח פקס ואישורים ושהם יראו מה אפשר לעשות ברשותי לא נמצא פקס כך שזה גם לא רלונטי מפה לשם יום עבודה כבר הפסדתי מה אני יכול לעשות בנידון?יש לי עילה לתביעה?
שלום מאור.
בהחלט מרתיח. אני מבין שהקו לא חזר עדיין. ביכולתך לברר תחילה לאיזו חברה עבר המספר. לאחר מכן המלצתי הינה כי תשלח מכתב אל אותה החברה ודרוש פיצוי בעבור הניוד ללא אישורך. לעניות דעתי ובהתאם לכתוב לא כדאי לך לפנות אל בית המשפט מאחר והאגרה ועלויות נוספות יהיו גבוהות ולא כדאיות. כמו כן בכדי להגיש תביעה רצוי כי תהייה עילה כספית ברורה ולא רק עוגמת נפש.
לפיכך, כאמור, המלצתי כי תיצור קשר עם החברה ודרוש פיצוי בעבור התנהלות זו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר