שלום רב.
בתאריך 13.2.11 רכשתי שוברי נופש בעסקה טלפונית מחברה בשם חופשה חלומית
בתאריך ה14.2.11 התקשרה אלי טלפנית מהחברה ע"מ לאשר פרטים לשליחה
בדואר וחייבה אותי שוב ללא ידיעתי או הסכמתי וללא אישור שלי בעוד עיסקה
כשביקשתי לבטל את העסקה נעניתי בסרוב ולאחר וויכוחים ארוכים עימם הם הסכימו לבטל את העסקה השניה שבוצעה ללא הסכמתי
מנהלת שרות הלקוחות אמרה לי מפורשות שבגלל שהשוברים כבר נשלחו אלי היא אינה יכולה לבטל את העסקה אלא רק כשאקבל בדואר את החבילה
אתמול קיבלתי את החבילה בדואר וכשביקשתי שוב לבטל את העסקה אמרו לי
שבגלל שעבר 14 יום מיום ביצוע העסקה אין אפשרות לבטלה
מנהלת שירות הלקוחות אישרה בפירוש ובשיחה מוקלטת על ידם שבקשתי לביטול הייתה לפני שעבר 14 יום
כרגע הם מאשרים שיש בידם הקלטה של השיחה אך אינם מוכנים להשמיע אותה או להסביר לי למה איני יכול לשמוע אותה
מה אני יכול לעשות כדי לבטל את העסקה?
בתודה מראש
שלום דניאל.
לא ברור מהכתוב על איזו עיסקה אתה מדבר אולם אני מעריך כי הדיון נסוב סביב העסקה השנייה. בכל מקרה, את העסקה השנייה אשר לא ניתנה הסכמתה אליה, ביכולתך לבטל מיידית.העובדה שהטענה כנגדך הינה שחלפו 14 יום אינה רלוונטית מאחר ופנית לביטול העיסקה השנייה לפני תום אותם הימים. המלצתי הינה כי תשלח מכתב, פרט את השתלשלות העניינים ודרוש לבטלה. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר