שלום רב.
אבקש לשתף אתכם ולהתייעץ .
ב14/2/2011 רכשתי משקפי שמש בסכום של 650 ש"ח בסניף אירוקה בקניון קריון ביאליק.
במהלך השהות שלי בחנות ציינתי בפני המוכרנית שהמשקפיים נראים לי אחלה. רק שהם בהירים לי מידי. היא ענתה לי שזה רק נראה כך בתוך החנות וכשאצא לשמש זה יהיה כהה יותר. ואם תהיה לי בעיה אני יחזור ואם ארצה אחזיר..
כשיצאתי בחוץ ראיתי שעדשות בהירות לי מידי . מייד החזרתי את המשקפיים לאריזה . לאחר כשבוע ימים חזרתי לחנות וביקשתי להחליף, לצערי לא מצאתי משקפיים שיענו על צרכיי ואז ביקשתי לבטל עסקה.
ואז נאמר לי שלא ניתן בשום פנים לבטל עסקה של משקפי שמש ואפילו יש להם אישור מאמון הציבור.
אבקש לברר מולכם מה הסיבה שלא ניתן לבטל עסקה ( אגב , על אף שנאמר לי מפורשות שאם ארצה להחזיר לא תהיה בעיה ) ולמרות שבדקתי באתר האינטרנט של משרד התעשיה ולא ראיתי איזכור לכך שלא ניתן לבטל עסקה של משקפי שמש.
לבדיקתכם אודה
בברכה
שמוליק
שמוליק שלום.
לאור הכתוב איני בטוח כי הינך עומד בדרישותיו של חוק הגנת הצרכן וזאת לאור הזמן שעבר והעובדה שהמשקפיים נפתחו.
אולם,העובדה שהסתמכת על המוכרת אשר בדיעבד מתברר כי הטעתה אותך מקימה לך זכות לבטל את העיסקה בעילת הטעייתך.
לפיכך. המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל הרשת. במכתב תפרט את השתלשלות העניינים ודרוש את ביטול העסקה מחמת הטעייתך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר