שלום רב,
אני מנויה בחברת אורנג' כלקוחה עיסקית מזה 18 חודשים (לפני כן הייתי לקוחה פרטית במשך 3 שנים) את העיסקה ביצעתי מול סוכנת מכירות שלדעתי היום כבר לא עובדת בחברה..
מאז ביצוע העיסקה קיימות אינספור טעויות ע"ב חודשי בחשבונות השוטפים שלי, במרבית המקרים הכסף מוחזר לי אך רק לאחר חודש-חודשיים וזאת כמובן לאחר שהרשת כבר חייבה אותי בחשבונית אסטרונומית.
חשוב לי לציין כי תחת המנוי שלי יש 2 קווים, האחד שלי והשני של בן זוגי אשר הוא הבעלים של המנויים אך אני הגורם המשלם ויש לי ייפוי כוח המקנה לי זכות לביצוע פעולות רבות כגון: בירור מצב חשבון, חשבוניות, נושאים פיננסיים וכו'...
אולם, במשך חודשים רבים נאלצתי למלא שוב ושוב את הטפסים של ייפוי כוח כיוון שהם "איבדו" אותם, כמו כן גם כיום שהטפסים מעודכנים - אני נתקלת בקשיים רבים מצד הנציגים הטלפוניים, דוגמאת סיטואציה: אני מתקשרת למוקד לבירור חשבונית והנציג מסרב לתת לייי מידע בטענה שאין לי יפויי כוח, אני מנתקת את השיחה ומתקשרת שוב ונציג אחר מאשר לי את ייפוייי הכוח...
כל הבירוקרטיה הזו של השיחות הממושכות והפרוצדורה הארוכה בנושאי חיובים וכו'... גורמים לנו לעוגמת נפש ולהפסד רב של ימי לימודים (אני סטודנטית) ושל ימי עבודה..
גם כשמבטיחים לי שמנהל יחזור אליי - הדבר לא קורה במרבית המקרים.
האם יש כאן עילה מספקת לתביעה? יש לי שיחות מוקלטות מול הרשת... כיוון שאני מאוד רוצה להתנתק אך עלויות הניתוק שלי גבוהות.
שלום שני,
עלויות הניתוק לא אמורות להיות גבוהות לאור החוק החדש שתקף מפברואר 2011.
עליך לכתוב מכתב למחלקת שירות פניות הציבור של אורנג ולתאר בפניהם את הקושי הרב שאת עוברת כל פעם מחדש בגלל שהנציגים דורשים יפוי כוח.
כמו כן נראה לי שאת יכולה לבקש מבין זוגך שיבקש מאורנג לרשום אותך "כאיש קשר" וכך תיפתר הבעיה .
לא הייתי ממליץ לך לאור מה שכתבת על הגשת תביעה,
בהצלחה,
שחר שוורץ, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר