שלום,
חוייבתי לאחרונה בחשבון הפלאפון שלי בסכום של כמאה שקלים על-ידי חברה מצד שלישי המספקת שירותי אפליקציה למכשירים ניידים.
יצרתי קשר עם אותה חברה והם טוענים כי נרשמתי לשירותי החברה דרך אתר האינטרנט של אותה חברה. ואינם מוכנים להחזיר לי את כספי.
אינני זוכר שנרשמתי לכזה שירות, מה גם שמכשיר הסלולרי שלי מיושן ואינו תומך כלל בשימוש באפליקציות מסוג זה.
עוד נקודה חשובה היא שהפלאפון אינו רשום על שמי (רשום על שם אבי) ככה שגם במידה ונרשמתי לשירות אני לא הבעלים של המכשיר הסלולרי.
מה אוכל לעשות?
שלום אבישי,
גם אם השתמשת במכשיר של אביך באישורו והתחייבת לשירות כלשהוא עדין אתה / אביך מחויב אליו.
אין חשיבות עם המכשיר תומך או לא , יחד עם זאת זה יוכל לחזק את טענתך שלא נרשמת, שהרי מה הטעם להירשם אם המכשיר לא תומך.
הייתי ממליץ לך לפנות לחברת הפלאפון : אורנג, סלקום, פלאפון ולדבר איתם בענין זה , בדרך כלל התערבותם עוזרת להחזיר את החיוב.
כמו כן באפשרותך לכתוב מכתב לאותו ספק צד שלישי ולהסביר לו את אשר טענת כאן, שהמכשיר לא תומך, שהוא של אביך (טענה חלשה) וכיוצ...
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר