שלום רב,
לפני כשנה וחצי התחלתי לעשות טיפול לייזר בכל חלקי הגוף, מלבד הפנים.
חתמתי עם אותה האישה שעשתה לי את הטיפולים על הסכם כי אני אשלם לה 7,500 תמורת 10 טיפולים (טיפול שלם אחד= גב, בטן, רגליים, והאזורים האינטימיים).
כבר מהיום הראשון שהגעתי אליה היא הלחיצה אותי לגביי הכסף ואמרה לי שהיא תוכל להמשיך רק אם אני אשלם לה חצי מהסכום.. הבאתי לה 3,000 ש"ח והיה חסר עוד 500 כדי להשלים לחצי מהמחיר , כשהיא אפילו עוד לא סיימה לי טיפול אחד מתוך ה10 טיפולים שהייתה אמורה לעשות...
בתקופה הזו הייתי סטודנטית והיא ידעה זאת ואמרתי לה שיהיה לי קצת קשה לשלם לה ואני מעדיפה לפרוס בתשלומים, היא הסכימה ואחרי שכבר התחלתי עם הטיפולים שינתה גישתה לגביי עניין הכסף..ורצתה את החצי הראשון כבר מהימים הראשונים של הטיפולים.
ולעניין: שילמתי לה 3,000 ש"ח והיא לא סיימה אפילו טיפול אחד.
היא עשתה לי רק את הגב הבטן והרגליים, כשאת השאר היא לא עשתה מפניי שלא הבאתי לה את שאר הכסף שהיא ביקשה..
בימים שהייתי הולכת אליה לטיפולים (סה"כ הייתי ב3 פגישות איתה -גב,בטן, רגליים) הייתי נורא סובלת כי היה לי נורא כוח והכאבים היו בלתי נסבלים מהלייזר..
אמרתי לה את זה והיא אמרה שזה רגיל וזה יעבור ..ובנוסף היו לי כמה כוויות בגוף שעברו עם הזמן, אך שתקתי ולא אמרתי כלום.
אחרי זמן מה הפסקתי ללכת אליה כי גם מפני שלא היה לי כסף לשלם לה וגם מפני שלא רציתי יותר לעשות אצלה היא הייתה נורא לא נעימה וגסה שהיה לי קשה נפשית ללכת אליה..
היא לקחה לי את הכסף (3,000) לא עשתה לי טיפול אחד אפילו ולא יצרה איתי קשר אפילו כדי שאבוא לטיפולים
כעת אני רוצה להשיב את הכסף אליי אך היא מתנגדת ולא מסכימה אומרת שזה לא נכון מה שאני טוענת ושאני לא הבנתי אותה נכון לגבי עניין הכסף, ולא מוכנה להחזיר לי את 3,000 ש"ח ששילמתי לה.
מה אני יכולה לעשות?
אני יש לי עילה להגיש תביעה לביהמ"ש
אשמח מאוד לשמוע ממכם ואת תשובתכם
בהקדם מפני שהנני מעוניינת לקבל את הכסף שלי בחזרה ולא מוכנה ללכת אליה יותר ...
נ.ב: באותה התקופה הומצאו מכשירי לייזר פחות כואבים שייעצתי לה לגביהם אך לא הסכימה והתעקשה על שלה.
תודה מראש
חגית
שלום חגית,
את סותרת את עצמך, מצד אחד את אומרת שעשית טיפולים ומצד שני שלא עשית כל טיפול , במידה ועשית טיפולים צריך לראות את ההסכם עליו חתמת בכדי לדעת האם יש לך "קייס" לקבל כסף בחזרה.
לגבי יציאת מכשיירם חדשים לשוק , הרי שכשהכרת אותה היא הייתה עם המכשיר הזה ואינך יכולה לדרוש ממנה להחליף מכשיר .
אני מציע שתנסי להגיע איתה ל"עמק השווה" , במידה והיא לא תסכים בהחלט שמורה לך הזכות להגיש תביעה קטנה אם כי קשה לעמוד את סיכוייה .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר