שלום וברכה
שמי רונן והואשמתי בעבירה של תקיפה הגורמת חבלה של ממש לפי סעיף 380 לחוק העונשין!
המיקרה בו אני מואשם קרה בדאנס בר
ואני בכלל הותקפתי ורק הגנתי על עצמי...
ביגלל שבמדינה שלנו יש את עיניין עיסקאות הטיעון ולפי מה שכולם אומרים "מסוכן" לא ללכת על עיסקת טיעון! האם יש באפשרותי לתבוע אזרחית את הדאנס בר
על כך שהם מחקו את הסירטונים במצלמות האבטחה... ובכך שיבשו ראיות ופגעו בי באופן אישי ופגעו לי בחיי היום יום ובפרנסה ובשמי הטוב... האם יש כאלו מיקרים?
שלום רונן,
שאלתך לא כל כך מתאימה לתביעות קטנות או לנושא צרכנות, יחד עם זאת לא אשאיר אותך ללא תשובה ואשיב ולו תשובה חלקית .
לכאורה אתה יכול לתבוע את המקום עצמו , נראה לי שיקשה עליך להוכיח כי אכן הם מחקו את סרטי האבטחה ובכוונה, איזה מניע יש להם ?.
עצוב לקרוא מה שאתה כותב לגבי "עסקת טיעון" אך בתור אחד שהתמחה בפלילי וחי בתוך עמו , לצערי אני מסכים איתך . מי שמחליט ללכת עם האמת שלו יכול למצוא את עצמו מורשע ולכן עדיף לפעמים לדעת מראש מה העונש שתקבל וללכת לעיסקת טיעון , חשוב להדגיש שהשופט לא חייב לקבל את עסקת הטיעון , אך במרבית עיסקות הטיעון השופטים כן מקבלים כדי לחסוך את זמנו היקר של בית משפט ולחסוך עבודה מכולם .
בהצלחה בכל אשר תבחר , מקווה שההרשעה הפלילית לא סיבכה אותך יתר על המידה .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
הסיבה לכך שהם מחקו את הסירטונים המלאים ממצלמות האבטחה הם ברורות...
אם הם לא היו מוחקים את הסירטונים היו סוגרים להם את הבר ל30 ימים!
ובעבר יש להם כבר כמה פעמים שהאשימו אותם בעיניין הזה...
כי בעבר היה שם רצח וגם אז "במיקרה" מצלמות האבטחה נימחקו...
לאן אני פונה בתביעה כזאת?
אני אדם בעל משכורות מאוד גבוהות... וההפסד הכספי שניגרם לי הוא עצום!
הם גם ניחקרו בעיניין מחיקת המצלמות ניחקרו תחת אזהרה במיקרה שלי...
שלום רונן,
אתה יכול למצוא בלוגיד עו"ד , אני בדעה שיקשה עליך להוכיח שזה היה בכוונה, למרות שמסתתר מאחורי זה היגיון
בהצלחה
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר