בס"ד
לפני כ4 חודשים נגמרה לי ההתחייבות בחברת פלאפון התקשרתי אליהם וביקשתי להתנתק הם אמרו לי ללכת למרכז השירות ושם ינתקו אותי
אני עובד במפעל אין לי זמן ללכת למרכז השירות לחכות שם בתור הארוך בינתיים המשיכו לחייב את החשבון שלי גם אם נגמרה החבילה ואני לא מדבר בפלאפון קיבלתי חודש אחרי חשבונית מנופחת הוסיפו 50 ש"ח עמלת גביה בגלל שהוראת הקבע לא כובדה (חשבונית על 100 ש"ח על כלום!)
ביררתי באינטרנט מה אפשר לעשות והופתעתי לראות את תיקון 23 לחוק הגנת הצרכן לפי החוק הם חייבים לנתק אותי תוך 3 ימי עבודה אם אני פונה אליהם בטלפון או בפקס או בדוא"ל דיברתי עם נציגת שירות און ליין של פלאפון והדגשתי לה את הסעיף בחוק היא אמרה שבגלל שאני לקוח פרטי אני לא צריך ללכת למרכז שירות יחזרו אלי בטלפון וינתקו אותי
ביקשתי מהם להתקשר בבוקר והתקשרו אלי ב4 בצהריים בשעה כזאת אין לי אפשרות לענות לטלפונים פניתי שוב לנציג שירות שיתקשרו אלי בבוקר ושוב אותו סיפור התקשרו בצהריים למרות ההבטחה
שכחתי לציין שהם שלחו לי התראה לפני הליכים משפטים על חוב של 50 ש"ח שלא כובד פניתי בערב לנציג וביקשתי להסדיר את החוב שאל אותי מה המספר שלי ישר קיבלתי שיחת טלפון מנציג והסדרתי את החוב (בחודש אחד שילמתי 150 ש"ח על כלום) בינתיים החודש לא חוייבתי בגלל שקיבלתי זיכוי על החשבונית שנציג השירות עשה עד שאני אלך למרכז שירות
מה עושים במקרה הזה? אני אדם עסוק בקושי יש לי זמן לטלפונים פלאפון מתחמקת בכוונה האם כדאי לי לתבוע אותם? אין לי ראיות למעט תמלילי השיחה עם הנציגים
תודה ושבת שלום
מאור
שלום רב,
אין מנוס ולקחת חצי יום חופש ולגשת אל מרכז שירות של החברה ולהסדיר את שנדרש באופן סופי ומוחלט.
אם אינך יכול להפסיד ימי עבודה ניתן לתת ייפוי כוח לאדם מטעמך שיטפל בעניינך אך קח בחשבון שהעניין יגרום לסרבול ואף ייתכן ותתיתקל בקשיים בירוקרטיים מכבידים.
אין לי עצה טובה יותר עבורך, צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר