אבקש לשתפכם במקרה שקרה לי מול חברת אורנג'
לפני כ 10 חודשים החלפתי תוכנית דקות בחדשה תוך כדי חוזה טלפוני(משמע לא קיבלתי לידי מסמך כלשהו לחתימה ולא חתמתי עליו)
במעמד השיחה הוסברו לי זכויותי אך לא הוסברו לי כל חובותי בינייהם דמי חריגה מכמות הדקות מכיוון שהתוכנית אליה עברתי דמתה לתוכנית קודמת שהייתה ברשותי שיערתי כי דמי החריגה יהיו דומים או תואמים אך להפתעתי גיליתי כי דמי החריגה הם כפולים כמעט במקום 39 אג' ללא מע"מ הם 59 אג' ללא מע"מ
וזאת גיליתי רק מכיוון שקיבלתי חשבון מנופח ומופרז
כאשר פניתי להסבר חשבונית משירות הלקוחות נוכחתי לעדכון הדקות ולא הסכמתי לקבל זאת הועברתי לקשרי הלקוחות ונתקלתי בנציג שדיבר בזלזול ובמקום לעזור התנצח מולי וממש רב איתי בטלפון כשביקשתי להגיע למנהל מעליו סירב להעבירי בטוענה כי הוא מנהל אך מכיוון שהבין שלא יוכל להתמודד מולי והתעקשתי נחרצות טען כי מנהל יחזור אלי וניתק את הטלפון (חשוב לציין שלא תאם איתי זמן לחזרה ותיאום ציפיות אלא ניתק )
לבערך לאחר כ10 דק' לאחר מכן קיבלתי שיחה מנציג שהזדהה כמנהל של אותו נציג אך מכיוון שחשתי שמשהו לא כשורה שאלתי אותו שוב ושוב האם הוא המנהל של אותו נציג למרות שהזדהה כך מסרתי לו כי איני יכול לשוחח כעת וכי אבקש שיחזור אלי הוא תאם מולי וניתקנו.
חזרתי שוב לשירות הלקוחות וביקשתי לדעת מי שוחח עימי ומה תפקידו אך לא יכלו למצוא את תוכן השיחה כי הנציג רשם במזכר כי לא איתר אותי למרות ששוחח מולי ומסר שיחזור מבירור קצר הובן לי כי הבחור הוא נציג נוסף בקשרי הלקוחות שהתחזה למנהל ולא מנהל באמת ולכן שלחתי מכתב תלונה לפניות הציבור של החברה בה גוללתי את הנעשה ונמסר לי כי יחזרו אלי תוך זמן מסויים
אך מכיוון שלא יצרו עימי קשר מעל לשבועיים יצרתי קשר שוב ושוב כדי לבדוק מה קורה עם פנייתי אך לא היו להם תשובות וכל פעם טענו שקיבלו את הפניה והנושא בטיפול לאחר מעל לחודש שלא יצרו עימי קשר וחזרתי למוקדים יצר עימי קשר נציג התקשורת הכתובה גוללתי בפניו את הסיפור וביקשתי בנוסף לטיפול בנושא השירותי מענה לבעיית החוזה מולם כשהטענה המרכזית שלי היא שמכיוון שמדובר בחוזה טלפוני מכיוון שניתנו לי זכויותי גם חובותי אמורות היו להאמר אך הוא דחה זאת בטענה כי פרטים לגבי התשלום שלי מופיע בחשבונית וכי אין הוא רואה מקום לטפל בפנייתי בנוסף ביקשתי תגובה לבעיית השירות והמרמה שנתקלתי בה עימם הנציג בדק מולי את כתובתי ומסר כי ישלח את התגובה בדואר מאותה הנקודה עברו מעל 3 חודשים עד שקיבלתי לידי את התגובה וזאת לאחר שיחות מרובות שלי לשירות הלקוחות כאשר מובטח לי בכל פעם כי הנציג שמטפל בפנייתי באותו הרגע ידאג לבצע מעקב מולי ולוודא הגעת המכתב חשוב לציין שף אחד מהם לא טרח לחזור אלי וגם כאשר קיבל את הטיפול מנהל צוות בשירות הלקוחות ומסר כי הוא יבצע מעקב זה לא בוצע בסוף כל הסאגה הזאת הגעתי למנהל בכיר בקשרי הלקוחות שהוא מנהל צוות ולא נציג בקשרי לקוחות שהעביר לי את תגובה בפקס .(חשוב לציין שבאותה התקופה של 3 החודשים שלחו אלי לטענתם חברת אורנג' מכתב זה מספר פעמים כאשר באחת מהפעמים גם נשלח אלי בדואר רשום)
יש הידי הקלטות של רוב השיחות מול שירות הלקוחות והמנהלים ונסוף שמות הנציגים שביצעו מרמה זו בתחילה ובנוסף מדובר בעשרות של שיחות לשירות והמתנה ממושכת כאשר מצב זה גובה ממני מחיר נפשי עצום (עצבים התשה מפח נפש ותחושת חוסר אונים ) ועוגמת נפש עצומה כאשר כדי להוסיף חטא על פשע מכתב התגובה של אורנג היה כדלהלן
מענה לפניה -שיתפת אותי בתחושתך בנושא התנהלות מול חברת פרטנר
על כן אבקש להביע התנצלותי על תחושתך מאופן הטיפול ואבקש לעדכנך כי בחרתי לטפל בפנייתך באופן אישי כאשר המסקנות תישארנה בין כתלי החברה.
האם יש שחר לטענותי והאם יש פה מקום לתביעה?
שלום כפיר.
בהחלט התנהלות בעייתית ביותר מטעם החברה.
לאור ובהתאם לכתוב,נראה כי ביכולתך לתבוע את הסכום שנילקח ממך באשר לזמן החורג ביחס לתכניתך מאחר ולא יידעו אותך במעמד ההתקשרות באשר לכלל התנאים.
באשר ליחס משירות הלקוחות,ככלל,לא מומלץ להגיש תביעה בעילת עוגמת נפש בלבד אשר חסרה עילה כספית כיוון שלא נהוג לפסוק סכומים גבוהים לאור עילה זו. אולם לעניינך, נראה כי ביכולתך לצרף לתחום החרגת הזמן שלא כדין גם את תחום היחס של שירות הלקוחות ועוגמת הנפש שחווית.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יש אתר אינטרנט בשם פורום לקוחות, ובו ניתן לשתף אחרים בחוויותיך עם אורנג', להגיב ולפתח דיון. נשמח אם תפרסם את סיפורך גם בפורום לקוחות של אורנג' lekohot.co.il
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר