קניתי אתמול מודם פקס..
שזה פקס שמחברים למחשב..
כשהגעתי הביתה וניסיתי להתקין אותו גיליתי שאני לא יכול לשלוח דרכו פקסים, מכיוון שהוא תומך בקו ישן, בעוד שכרגע מפוזר בכל הארץ הקו החדש(NGN), ואין שום דבר שאני יכול לעשות כדי לגרום לפקס הזה לעבוד..
הלכתי למוכר בטענה שאני רוצה להחזיר את הפקס, והוא התחיל לנפנף לי עם חוקים כמו שאסור להחזיר מוצר שחובר לחשמל(שלא הגיוני כי אם אני קונה טלויזיה אני יכול לדעת אם היא מקולקלת רק כשאני מחבר אותה)..
הוא סרב להחזיר את המוצר..
והשאלה שלי היא:
האם הוא יכול לסרב להחזיר אותו?
הרי יצא גם חוק של החזרה עד 14 יום..
בבקשה אם אפשר לענות האם אני יכול להחזיר את המוצר,
ואם כן עם איזה חוק להביא לו,,
ואשמח אולי גם לכמה נק' שאוכל לציין בפניו..
תודה!
שלום ,
מכשיר חשמלי ומכשיר אלקטרוני ניתן להחזירו אם לא נעשה שימוש , לא נפגם, ופתיחת האריזה לא נחשבת שימוש או פגימה במוצר, יחד עם זאת חיבור לחשמל אכן נחשב כשימוש.
הייתי ממליץ לך לטעון בפני בעל החנות ל "הטעיה" , היה עליו להגיד לך שמדובר במודם שלא מתחבר לקו החדש.
הייתי ממליץ לך לכתוב לו מכתב רשום, רצוי מעו"ד .
אם כי איני מבין מדוע אינך יכול לחברו לקו רגיל ולשלוח ולקבל פקסים ?, אבל זה כבר קשור להיותי בעבר מנהל רשת מחשבים :).
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אי אפשר להפעיל אותו כי הוא צריך קו אנאלוגי וכיום בכל העיר שלי וברוב הארץ יש NGN(דיגיטלי)..
וכאשר ניסיתי להחזיר את הפקס המוכר(של רשת מחשבים גדולה ברחבי הארץ) שלא מעניין אותו איזה תשתית יש לי הוא מכר לי פקס תקין וזה לא בעיה שלו שאי אפשר לחבר אותו..
כאשר בקשתי מנהל הוא אמר שהוא המנהל וכדי להשיג מנהל בדרגה גבוהה יותר יש להתקשר לשרות הלקוחות(שאחרי מספר נסיונות שזמן השיחה הכולל שלהם הוא מעל לשעה-לא ענו)..
בנוגע למכתב, האם אתה יכול לנסח לי אחד?
תודה!!
שלום ,
אני אוכל לנסח לך מכתב , תוכל להשיג את הפרטים שלי באתר וליצור קשר.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר