שלום לך.
אני התחלתי טיפולים להסרת שיער לפני 4 שנים ברשת נטורפיל. בהסכם הטיפולים נרשם, הגדרת המונח הסרת שיער כהקשר להתחייבות החברה משמעותו עד להגעה לשלב של שיערה פלומתית ו/או חסרת פיגמנט. כמו כן מצויין כי הובהר לי שיש לחזור על הטיפול מס' פעמים, בפרקי זמן שייקבעו ע"י הרופא המטפל, כדי לקבל תוצאות טובות יותר. מס' הפעמים, שאין לדעת כמותם, תלוי בסוג השיער ואופן צמיחתו, בגוון העור, הרקע ההורמונלי ובאיזור המטופל. הוסבר לי שלא ניתן לדעת מראש את מס' הטיפולים שיידרש.
אני שילמתי סכום של 10,998 שקל על 5 איזורים בגוף ל-12 טיפולים לכל איזור.
במהלך הזמן שעברתי הטיפולים החברה פשטה את הרגל והחליפה בעלים ובשל כך נדרשנו אנו הלקוחות לשלם סכום נוסף מהחוזה הראשוני שחתמנו. אני שילמתי 2,380 שקלים נוספים, ומס' הטיפולים הכולל שלי הורד ל-10.
עשיתי את הטיפולים במשך כל הזמן הזה עד לפני כחצי שנה, והשיער שלי צמח מחדש כל פעם, לאותו מצב הראשוני. זה די מייאש וברצוני לשאול מה הסיכויים לזכות בתביעה מול הרשת, ומה הסיכונים, כלומר, מה עלות העו"ד אותו איאלץ להשכיר, אם בכלל. אשמח לתשובה.
שי
שלום שי,
לשאלתך האם ניתן לתבוע - על פניו וממה שאתה מתאר נראה שכן.
סיכויי הזכיה נראים טובים וגבוהים.
הסיכון הנו שתפסיד את שכ"ט ששולם לעו"ד ובמקרה גרוע תקבל הוצאות משפט (סיכויי נמוך).
לגבי עלות עו"ד. כל עו"ד והשכ"ט אותו הוא גובה ובוודאי שאתה לא מצפה שאכתוב כאן כמה למשל אני גובה .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יש פורום לקוחות לנטורפיל בו ניתן לפרסם את החוויות האישיות שלך עם נטורפיל, להמליץ או להזהיר אנשים אחרים. נשמח אם תפרסם את תגובתך גם בפורום לקוחות - המקום שלך להגיב ולהשפיע.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
