שלום
אני קניתי מכשיר חשמלי אלחוטי לחיבור מנדולינה. ביקשתי מהמוכר לשמוע אותו. הוא חיבר אותו לחשמל והשמיע לי. לא הצלחתי להתרשם ממנו והחלטתי בתחילה לא לקנות. המוכר שכנע אותי שהמוצר לא משפיע על איכות הצליל. האמנתי לו, וקניתי.
בבית כן שמעתי הבדל ורציתי להחזיר. שלחתי את אשתי להחזיר אותו למחרת בבוקר. המוכר לקח אותו בחזרה ונתן לי זיכוי של 95% מהכסף שתקף למשך 60 יום. כשביקשתי את כספי הוא טען שהוא לקח את המוצר "לפנים משורת הדין" כיוון שחיברתי אותו לחשמל. לאחר כמה ימים ביקרתי שוב בחנות וניסיתי להתווכח איתו תוך הקלטת השיחה. אמרתי לו שהמוצר חובר לחשמל אצלו בחנות והוחזר לו למעשה באותו מצב. הוא לא הכחיש, ואמר שאני יכול לתבוע אותו, אך החוק לצידו. האם זה נכון?
ערב טוב,
ניכר שהחנות מנסה להתנער מאחריות ומתרגיל מכירה שבצעו על מנת למכור לך המוצר וכעת כשהבנת שאין התאמה בין רצונך לבין המוצר שרכשת מתנערים תחת חסות התיקון לחוק אודות ביטול עסקה.
ממליצה בחום לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות ו/או לפנות לעו"ד לייצוג.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר