שלום רציתי לשאול לגבי פיצוי על עוגמת נפש.
קניתי לביתי חבילת חטיפי אינרג'י של שטראוס. היא פתחה חטיף וגילתה בזמן האכילה שיש בחטיף תולעת. צילצלתי לשטראוס הם באו ולקחו לבדיקה ואישרו שהכן היה במוצר תולעת (הקלטתי את השיחה ויש לי צילום המוצר) והתנצלו על עוגמת הנפש. הם הציעו תלושים בסך 100 ש"ח למוצרי שטראוס וחבילת שי . לי זה נראה כמו זילזול ובריחה מלקיחת אחריות. מישהו יודע על איזה סכום לתבוע אותם בתביעות קטנות הוא מכיר עוד אנשים שנגרמה להם אותה עוגמת נפש (אולי אפשר כך להגיש תביעה יצוגית).
השמח לשמוע.
בתודה מראש
ערב טוב,
מקווה שצילמת הגילוי....
ממליצה לפנות בתלונה למנשרד הבריאות ובנוסף לשקול פ-ניה בכתב אל החברה ודרישה לקבלת פיצוי הולם יותר בגין עוגמת הנפש והחלחלה.
ככל ולא יסכימו ליתן פיצוי שישביע את רצונך ניתן לשקול פניה להליך משפטי ולתבוע פיצוי בגין עוגמת נפש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
