יש לי ממיר מקליט של הוט שעושה רעש בלתי נסבל ומקשה עליי להירדם בלילה מכיון שהוא בחדר שינה.במשך חצי שנה התקשרתי כמה פעמים אל החברה והם אומרים לי שאין מה לעשות מכיון שזו בעיה ידועה בממירים אלו וזה נובע מרעש המאורר של הממיר ואין מה לעשות בנידון.הרעש הוא בלתי נסבל ונשמע כמו מחשב שהמאורר שלו הרוס ועושה רעש רב.הפיתרון שלהם היה שאנתק את החשמל בזמן שאני יושן.פשוט בדיחה. התקשרו אליי מהוט בקשר לתלונה שפירסמתי פה ומתברר שבגלל שאני מתגורר בגבעת זאב האחראים על התיקונים של מוצרי הוט הן חברה בשם טלראן ואין להוט מה לעשות בנידון למרות שאני מחובר להוט והמוצרים שלהםחברת טלראן הם האחראים לאיזור זה.את מי אני אמור לתבוע את הוט או טלראן?אני סובל כבר חצי שנה מרעש בלתי נסבל.אומרים לי לנתק לפני השינהאבל כל הפואנטה של הממיר מקליט הוא להקליט אז איך אמורים להקליט אם זה מנותק?כמה אני יכול לתבוע כאן ?
האם יש לי עילה לתביעה פה?אני מחויב להם ןלא רוצה לשלם קנס
תודה רבה
שלום ארז
לאור הבנתי הסכם ההתקשרות שלך הינו מול חברת הוט, משכך במידה והינך מעוניין לתבוע עבור מטרד הרעש, נראה כי יש להפנות תלונותיך אל הוט. באשר להתקיימות עילה, נראה, על פניו,כי קיימות לך זכויות וזאת במידה ותצליח להוכיח כי הרעש גדול מהנורמה ומפריע את מנוחתך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר