שלום,
אני עדכנתי חבילת הודעות מסוימת עם תעריף ספציפי.
זה היה לפני שנתיים.
מסתבר שלפני שנה כשעדכנתי תעריף שיחות לדקה ביטלו לי את חבילת הSMSים ללא ידיעתי, בעוד בכל שיחה מוקלטת שלהם חזרתי ושאלתי האם נשאר לי אותו התעריף בהודעות שכן שלחתי בזמנו הרבה מאוד הודעות.
לפני 4 חודשים דיברו איתי 2 מנהלים שהבטיחו לי זיכוי מלא (יש לי מספרי פניה ויש הכל ואם יש תביעה הרי עפ"י חוק הם מחויבים להציג שיחות מוקלטות ואם לא אז כל טענה שלהם הינה שגויה) בכל אופן הבטיחו לי זיכוי מלא עפ"י מה שהנציגים שלהם אישרו (כלומר החבילה שחשבתי שעדיין יש לי).
מעבר לזה אישרו לי טלפונית גם שלא קבלתי חשבוניות והלנתי על כך כל חודש שאני לא יודעת על מה אני מחויבת ואני לא מקבלת חשבוניות.
שורה תחתונה קבלתי זיכוי לא לפי מה שנאמר לי אלא לפי "עדכון תעריפים" שהחברה בצעה, ששוב - לא עודכנתי עליה.
מעבר לזה , שוב , כמה וכמה נציגים אישרו לי במעמד כמה שיחות שבצעתי שהתעריף שחשבתי שיש לי הינו התעריף שמגיע לי.
אורנג' לא שולחים אליי פרוט כמות SMSים שזוכיתי. מעבר לזה סגרו זיכוי ללא ריבית והצמדה - כשדרשתי קבלתי חלקי.
ואת ההבטחה שיש בשיחה מוקלטת לגבי כמות וסכום שלפיהם אני אזוכה - לא ראיתי קוראת בפועל. חוק הגנת הצרכן אומר כי עליהם לעמוד במה שהובטח לי וזו הסיבה שהמנהלים הסכימו לזיכוי, רק שמחלקת זיכויים החליטה שלא בא להם.
אני לא מעוניינת בתביעות קטנות, אני רוצה תביעה הרבה יותר גדולה ומעבר לזה - תביעה פתוחה תקשורתית במידה ואפשר.
לא הגיוני שאחכה לזיכוי 4-5חודשים, לא אקבל פירוט, ועוד לאחר הבטחות חוזרות ונישנות - לא מקבלת את זה.
האם אתם עוסקים בסוגי תביעות כאלה?
אודה לתגובתך. והמון תודה שקראת את הספר שכתבתי :)
שלום מ',
אכן קראתי את הכל , ניתן להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות או לבית משפט שלום , קח בחשבון שהדיון בבית משפט שלום יקבע לעוד הרבה זמן יחסית ולעומת בית משפט לתביעות קטנות , כמו כן תצטרך את שירותיו של עו"ד בבית משפט שלום בכדי שייצג אותך לעומת תביעות קטנות ששם תוכל לייצג את עצמך וההליך יותר "ידידותי",
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר