היה לאמא שלי חוב לפני שבוע שילמתי אותו בכרטיס אשראי (למזלי השיחות מוקלטות כי התקשרתי מהעבודה שלי) , שאלתי האם כל הערוצים נשארים אותו דבר אמרו שכן ברגע ששילמתי הערוצים נותקו . התקשרתי לשאול אמרו שאני צריך לעשות איתם מבצע חדש או מחיר מחירון הוסבר שלא יכול להיות כי הבטיחו לי אותו דבר (מוקלט) אמרו שאין דבר כזה.
האם יש פה קייס ?
שלום אבי.
לא ברור מהכתוב מדוע נותקו הערוצים. האם מכיוון שתמה התחייבותה של אימך להוט? באם כך הדבר, נראה כי תתקשה לגבש עילה במקרה זה מאחר ועל הלקוח להיות מודע לסיום ההתקשרות. במידה ומדובר בסיבה אחרת, אז בהחלט יתכן וקיימת עילה לזכותך. בכל מקרה העובדה שהובטח לך כי הערוצים ישארו כשהיו בעייתית מבחינתה של החברה במיוחד אם ההתחיבות של אימך לא תמה והערוצים נותקו לפתע. במידה והתחיבותה של אמך תמה ובכל זאת נציגי החברה הבטיחו כי הערוצים ישארו כשהיו אז יתכן שקיימת הטעייה אולם לא נראה, לאור הבנתי את הכתוב, כי עילה זו חזקה מספיק בכדי לפנות אל בית המשפט.
המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל החברה, תפרט את השתלשלות העניינים ותדרוש פיצוי בעבור עוגמת הנפש בהתאם לנסיבות(תמה ההתחייבות/לא תמה וכו')
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היי נבו
חזר חיוב לאמא שלי מהח-ן בפעם הראשונה שהתקשרתי והסבירו לי (גם כן מוקלט) שילמתי דרך כ"א שאלתי האם הערוצים ינותקו אמרו שלא אחרי יום ניתקו את כל המבצע שהיה לי ועוד יש לי התחייבות עד אוקטובר 2011 .
תודה לך לגבי היעוץ
אני הולך לרשום להם הכל וגם מאוד מעוניין להכנס לתביעות קטנות איתם .
איך מגיעים לשם?
ייתכן שהסיטואציה אינה קשורה כלל לקיומו של חוב שהוסדר כי אם לתקופת התחייבות שהסתיימה. חשוב לנו לבדוק את נסיבות המקרה הספציפי בכדי לתת לך מענה. נודה לך אם תיצור עימנו קשר באמצעות מייל hot.service@hot.net.il תוך ציון שם מלא, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר