שלום ברצוני לתבוע בדרך כלשהי (ייצוגית או אישית) את חברת 012 סמייל וזה מסיבות מוצדקות ורבות כדוגמת: חיוב כספי על מתאם שיחות שוב ושוב, חיוב על קו נוסף שלא היה לי, מסירת מידע על חבילה שקרית, עוגמת נפש, זלזול ועוד.
כמובן פניתי למועצה הישראלית לצרכנות וגם לכמה משרדי עו"ד שמתסעקים בתיבעות ייצוגיות. לא יודעת איך להתחיל ומה עליי לעשות?
אשמח אם אקבל הדרכה לגבי הצעדים שעלי לנקוט.
שלום נטלי.
ראשית עליך לבחון איזו סוג תביעה את מעונינת להגיש. במידה ואת מגישה תביעת קטנה אזי ככלל את מייצגת את עצמך והסכום המקסימלי לתביעה הינו 31,900 ש"ח. במידה ואת מעונינת בתביעה בסדר גודל גדול יותר(בית משפט רגיל-שלום/מחוזי) או לחילופין תביעה ייצוגית המלצתי הינה כי תפני אל ייעוץ משפטי העוסק בתחום בכדי לברר את זכויותיך ואת ייצוגיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום נטלי לוי ,
כמו שכתבת אכן התחלת לפעול ולפנות למשרדי עורכי דין ,
לא הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של תביעה יצוגית, אלא לכתוב מכתב התראה לחברה ובו לכתוב כי בכוונתך להגיש תביעה במידה ולא יחזירו לך את החיובים המיותרים שבוצעו בחשבונך , לטענתך .
הייתי ממליץ להתייעץ עם עו"ד ולתת לו לכתוב את המכתב.
בהצלחה,
שחר שוורץ, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר