שלום רב לכל העוזרים או מתעניינים בדבר ,
אני פונה אליכם בבקשה לעזרה או הפניה ליעוץ או כל דבר אשר אוכל לקבל כאן ,
סבתי נפטרה לפני 2+ חודשים , בגמר השבעה עלינו לקבר ובבית העלמין ניגש אדם חובש כיפה אשר הציג את עצמו ואמר שיש לו את העיצוב המיוחל וכל העבודה תעשה בדרך הטובה ביותר והמהירה.
חתמנו שילמנו כמבן בשלושה תשלומים בצ'קים , מרגע התשלום הסיפור מתחיל לראות מעט אחרת אותו קבלן משך זמן וכמובן שתירץ כל אי הגעה בפני ובפני בני המשפחה האחרים שרצו להגיע לקבר לבדוק ת המצבה שהאבן לא הגיע ועוד אין כיתוב ובקיצור דחה אותנו כל פעם (כמובן שאין מה לדבר על זה שהמצבה לא היתה מוכנה לחשיפת מצבה), אותו קבלן גמר את העבודה רק כעבור חודשיים ימים וזאת פה העניין שאת העבודה הוא לא ביצעה כפי שהוזמן לא עיצוב הצבה ולא הגודל שלה .
ניגשנו לדבר עימו והוא טען כמובן בעל פה שהוא כלל לא הסתכל בהזמנה בעט הביצוע ולכן הוא יתקן את מה שעשה רק בעוד חודשיים לפחות, כרגע עומדת המצבה בלי מקום לנר ולא גמורה עד הסוף.
חשבנו חשבנו ואז הגענו למסכנה שנעצור את הצ'ק האחרון עד שהוא יסיים את העבודה אני הודעתי לו טלפונית ובאופן אישי בפגישה מקרית בבית העלמין יש לציין שהאדם מתחמק מפגישות עמי ושולח תמיד את מנהל העבודה לדבר איתו שכן אפילו נעשה ניסיון לעבוד עלי בכך שאחד מאנשיו הזדהה בתור מנהל מפעל שיש שאותו קבלן העביר לו את הצ'קים.
אחרי ההודעה הטלפונית איים הקבלן שבמידה ונבטל את הצ'ק האחרון זאת לאחר ששאר הצ'קים נפרעו בלי שום בעיה , הוא לא יעשה ולא יזמין שום דבר ושגם הוא איים בכך שייקח את המצבה מהמקום ונוכל לקבל אותה רק עם נשלם לו במזומן.
לכן אני כעט לא יודע מה לעשות עם הסיפור ,
מבקש עזרה דחופה
תודה רבה
שלום איליה ,
מצטער על מות סבתך ושלא תדעו יותר צער.
לא כתבת האם נערך עם הקבלן הסכם כתוב בו הוא מתחייב לספק את מה שבפועל לא סופק,
אם אכן נערך הסכם כזה עליך להגיש תביעה כנגדו בבית משפט לתביעות קטנות .
רצוי לאחר התייעצות עם עו"ד ,
לא הייתי ממליץ לך לבטל את הש'ק מאחר ואז הקבלן יוכל לפנות להוצל"פ ויפתח כנגדך תיק .
בהצלחה וחג פורים שמח
עו"ד שחר שוורץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר