שלום,
אני עברתי בתאריך 20.3.11 מחברת 012 לחברת בזק.
לפני ביצוע המעבר רציתי לברר את קנס היציאה שלי מכיוון שנשארו לי עוד 4 חודשים להתחייבות. העסקה שלי עם 012 הייתה ב"באנדל" עם הוט. לאחר שיחה עם שני נציגים שונים של 012, הובהר לי שאני אשלם קנס ישירות ל012 של 56 שקליםXמספר החודשים שנשארו לי. הקנס יהיה עבור כל החבילה כלומר אני לא אצטרך לשלם עוד קנס להוט.
היום, 20.3.11 כאשר התקשרתי להתנתק, פתאום טוענים ב012 שאני צריך לשלם להם קנס בנפרד ולהוט קנס בנפרד, כך שבסופו של דבר יוצא לי קנס כמעט כפול ממה שהוסבר לי בשיחות הקודמות.
כל השיחות עם הנציגים הוקלטו (נאמר להם שהן מוקלטים), וגם לאחר שסיפרתי זאת לנציגה של 012 היא טענה שהיא הנציגה האחרונה ומה שהיא אמרה קובע.
מדובר פה בשקר וזלזול מוחלט, כמו גם הונאה של סכום הכסף אותו אני צריך לשלם.
האם אני יכול ללכת עם ההקלטות לבית משפט ולתבוע מ012 פיצויים שיבהירו להם שהם לא מעל החוק, ויצדיקו את הטרחה?
תודה רבה
שלום דן,
אם אכן הקלטת אותם ואף ידעת אותם על כך , אתה רשאי לתמלל את הקלטות בחברה שעושה זאת , תמורת תשלום ( לא זול יחסית ) ,
ותוכל לצרף זאת לתביעה .
לפני הגשת תביעה הייתי מגיש מכתב לחברה כולל התמלולים .
ונראה לי שהחברה הייתה פועלת בהתאם למה שהובטח על ידי נציגיה מאחר ולכך היא מחויבת , הנציגים של החברה מהוים "שלוח" ומה שהם מבטיחים צריך לחייב את החברה .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר