שלום רב,
לפני כחודש קניתי טבעת יהלומים יקרה בחנות של משביר לצרכן. כמה ימים לאחר הקניה גיליתי כי הטבעת גדולה במקצת ומסרתי אותה להקטנת המידה. הובטח לי כי תוך שבועיים מקסימום תוחזר לי הטבעת, אך בפועל קיבלתי אותה רק לאחר 4 שבועות וגם זה לאחר שהתקשרתי 10 פעם ביום לשאול מה קורה עם הטבעת. כאשר באתי לחנות לקחת את הטבעת, גיליתי כי אחד האבנים זז מהמקום ואף שרות. עכשיו אני נאלצת שוב למסור אותה לתיקון, כאשר הפעם הם לא יודעים מתי זה יהיה מוכן, יתכן עוד כמה שבועות. עד היום מתוך חודש וחצי שעברו מאז הקניה, הטבעת נמצאת בידי רק כמה ימים, כל השאר בתיקונים. אני כבר לא רוצה טבעת שמתוקנת כמה פעמים.
אם יש אפשרות לבקש החזר בספי או משהו אחר? מה הזכויות שלי כאשר התיקונים נמשכים כבר יותר מחודש?
שלום רב,
מפנייתך ניכר שנגרם לך עוול וכי מרגע רכישת הטבעת לא זכית להנות ממנה.
ממלצה לפנות בכתב אל הנהלת החנות והרשת לתאר את השתלשלות העניינים, להדגיש את מפח הנפש, האכזבה שנגרמו לך. להדגיש את תמיהתך אודות טיב השירות והעדר מקצועיות.
דרשי פיצוי וביטול העסקה ו/או קבלת כספך חזרה.
ככל ולא תתקבל תשובה משביעת רצון, חזרי אלינו ועדכני, נמליץ לך על המשך טיפול בהתאם להתפתחויות.
עד אז, אל תאמרי נואש !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה רבה על העצה, אבל הייתי רוצה לדעת מה הזכויות שלי לפי החוק?
שלום רב,
בנסיבות שהינך מתארת בפנייתך החוק אינו מקנה לך הגנה לביטול עסקה וקבלת החזר כספי.
אין חולק שמתיאורך ניכרת עוגמת נפש והעדר מקצועיות בתיקון הטבעת עובדה העשויה לזכות אותך לדעתי ולאור הוראות החוק בהחלפת המוצר וקבלת פיצוי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר