שלום,
בשנה שעברה עברתי ממכללה מסויימת למכללת סמי שמעון בבאר שבע להמשיך את לימודי הנדסת החשמל
בתהליך קבלתי ישבתי עם ראש המחלקה וקיבלתי מושג לגבי הפטורים שאקבל בבואי ללמוד במכללה, בתחילה למדתי במקביל בשתי המכללות עד שסיימתי את כל המבחנים במכללה הראשונה וכל זמן זה חיכיתי לתשובת המחלקה לגבי הפטורים אולם עקב התנהלות קלוקלת של המחלקה (איבדו את מסמכיי 3 פעמים) לקח זמן רב עד שקיבלתי את התשובות בינתיים ראש המחלקה התחלף וראשי המחלקה התנערו לגמרי ממה שנאמר לי שאקבל ושינו את התמונה לגמרי עובדה שגרמה לא רק לכך שהתווסף לי זמן של סמטסטר או שניים ויותר לסיום הלימודים (גם עניין של כסף ) אלא גם שכבר עזבתי את המכללה הקודמת בנוסף התשובות וההסברים שקיבלתי אינם עינייניים ולא מוסברים ושונים לחלוטין ממה שנאמר לי בתחילה.
האם יש מה לעשות בקשר לחוסר צדק הזה שנגרם מאוזלת ידה של המחלקה לתת תשובה בזמן סביר ובכלל לשנות לגמרי את שנאמר לי אמנם אמרו שאין התחייבות אך נתנו לי להבין אחרת (לקחתי בחשבון שעל חלק מהקורסים לא אקבל פטור אך לא בצורה קיצונית שקרתה בפועל
תודה
שלום ירון.
בהחלט לא נעים.
לאור ובהתאם לכתוב נראה כי התנהלותו של המוסד לגביך בעייתית ביותר. העובדה שהסתמכת על דברי ראש המחלקה וכן משך ההסתמכות לאור העובדה כי החומר ששלחת נאבד למזכירות מקימות לך, על פניו, זכויות פיצויים מטעם המוסד.
המלצתי הינה כי תבחן מהו הסכום שמגיע לך לדעתך ותשלח מכתב את המוסד אשר יגולל את השתלשלות העניינים ויחיל את דרישת התשלום את הסכום האמור. במידה ותגובת המוסד אינה לשביעות רצונך, המלצתי הינה כי תפנה בנושא אל ייעוץ משפטי.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר