שלום,אני מנוי בחברת התקשורת 013 נטוויז'ן כשנה וכמה חודשים ומהתחלה הם היו גובים מאיתנו סכומים גבוהים מן הדרוש בהפרשים של מאות שקלים,אך דיברתי איתם ושום דבר לא התבצע ובנתיים נגמרה התקופה שלנו איתם,החלטנו לנסות שוב וסגרנו איתם על דיל של כ30 שח לחודש אך עדיין גובים מאיתנו לפעמים מאות שקלים יותר,כשדיברתי איתם אמרו לי כמה וכמה פעמים שנקבל זיכוי וכו' ועדיין לא ראיתי זיכוי אחד!עברו כבר כחודשיים,יש אצלי חשבוניות והקלטות של החברה בכל הבטחותיה הסותרים את המציאות שהם יוצרים.iרציתי לדעת חוץ מההפרשים בתשלומים במשך השנה וחצי שאבקש שיחזירו ויתגמלו.במה עוד אוכל לתבוע אותם?i
תודה רבה,
נ.ב
בעיה זו ועוד בעיה קטנה עם החברה נתנו לנוn תחושה והרגשה שצוחקים עלינו ומתייחסים אלינו בזלזול.
שלום עמי.
לאור הכתוב העובדה כי על אף גביית הכספים הגבוהה החלטתם לנסות ולהמשיך איתם מקשה על טענות מטעמך.
יחד עם זאת, ביכולתך לדרוש, בנוסף לסכום הכספי, עוגמת נפש הבאה לידי ביטוי בהבטחות שלא קוימו וכו'.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
כיצד אני תובע?באיזה תואנה ובאיזה סיבה?הכוונה על אילו סעיפים או פרמטרים אוכל לדרוש..
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר