שלום וברכה,אני באחד מימי שני האחרונים עליתי לרכבת שיוצאת מכפר חבד ב9 וחצי ואמורה להגיע לרחובות ב 9:52,אך לאחר שעליתי לרכבת התברר שמשום מה היא לא ממשיכה לרחובות ועוצרת בתחנת לוד.הסיבה:לא ידועה,ואף אחד לא אמר או עידכן.
כשהתקשרתי לרכבת אמר לי הנציג שאתה אמור להחליף רכבת בלוד(דבר שלא מופיע באתר שלהם ורשום שם מפורשות "ללא החלפה") ומה גם שאני נוסע ברכבת זו לא מעט ואף פעם לא הוצרכתי להחליף רכבת.חיכתי לרכבת שאחרי אך גם היא לא המשיכה לרחובות משום מה,כך שחיכתי עד 11:15.
עקב כך הפסדתי בין השאר לימודים,וכמו כן אצטרך לעלות למשפט צבאי (אם אצטרך אפרט יותר)עקב התקלה המוזרה ברכבת.
הפסדתי רבות בגלל הרכבת אך זה מחיר כבד מידי וממש שלא בצדק(לעניות דעתי)
אשמח לקבל תידרוך ויעוץ מה אפשר לעשות בנידון..
תודה רבה ויום טוב
שלום עמירן
במידה ואכן מסלולה של הרכבת שונה ללא ידיעת הנוסעים וללא כל הודעה בנושא אזי עובדה זו מקימה לך זכויות. ביכולתך לשלוח מכתב אל הרכבת ולדרוש פיצויים בגין אבדן ימי לימוד/עבודה וכו, וכן מכתב למוסד הלימודים ולצבא המאשר את העובדה שהרכבת לא עצרה ביעד לו ציפית שלא באשמתך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר