אחרי שהסבירו לי מHOT פניות הציבור לעלות בכתב (מתועד באתר הזה שני דפים קודם) העלתי להם את המכתב הזה :
שלום רב,
אני מודה לכם שלקחתם ברצינות את הפניה שלי באתר של "מדריך עורכי דין ומידע משפטי בישראל".
אני פונה בשם אמא שלי, שמתקשה לטפל בנושא לבדה מול חברת הוט .
להלן הפרטים הרלוונטיים:
בתאריך ה09/03/11 קיבלתי SMS שאומר לי שחזר חיוב לחברת הוט. כדקה לאחר מכן התקשרתי אליהם (12:53). ענתה לי בחורה בשם שני שהסבירה לי את עלויות ההחזר.
אמרתי לה שאני בודק עם אמא שלי, שהיא הלקוחה, ואחזור אליה. אחרי כמה דקות התקשרתי שוב. הפעם ענתה לי מישהי בשם אתי. הוסבר לה העניין מתחילתו ושאני מעוניין
לשלם ולהתנתק מהחברה. זאת משום דרך הצגת הדברים של החזר החיוב - נציגה שזילזלה בי והציגה את החוב כאילו אנו גנבים או חייבים מיליונים, וזאת כאשר אנחנו בהוט ברציפות עוד מתקופת "ערוצי זהב" משנת 1991). בנוסף לכך, נמסר לי שאם נתנתק עלינו לשלם קנס.
הסברתי לנציגה, שמידיעתי הבסיסית את החוק, אין תקופת התחייבות בחוזה הנוכחי שלנו ומשום כך לא אמור להיות קנס ניתוק. יתר על כן, ביקשתי ממנה מפורשות שלא תנתק את שירותי הוט.
כדקה לאחר ניתוק השיחה, ומאחר ולא נחה דעתי, התקשרתי שוב וזאת משום שרציתי לוודא שלא יתווסף לאמא שלי איזשהו קנס. אז ענתה לי נציגה בשם תמר. במעמד השיחה הסברתי לה שהשיחה מוקלטת וגם שמאוד חשוב לי לדעת אם הערוצים מנותקים. תמר השיבה לי כי "אין לי מה לדאוג" וכי הערוצים לא מנותקים.
ימים ספורים לאחר השיחה עם תמר עדכנה אותי אימי כי נותקנו משירותי הוט. אז יצרתי מיידית קשר עמכם בפעם הראשונה.
ביום09:45 15/03/11 העבירה אותי אלין מגביה לשרות הלקוחות, שם שוחחתי עם נציגה בשם לירן (בת). נשאלתי ע"י לירן אם אני רוצה לעדכן את המנוי לפי "מבצע חדש" שהיא הציעה לי באותו רגע. השבתי ללירן כי אני מעוניין באותו השירות שנותק לי בדיוק. אחרי שבדקה את בקשתי השיבה לי כי "לא ניתן לעשות את זה".
הסברתי ללירן כי אין בכוונתי לרכוש שירות חדש, אין בכוונתי לשלם קנס, או לשלם מחיר גבוה ממה ששילמנו לפני הניתוק. הנציגה לירן, בחוצפה שאפיינה את כל השיחות שערכתי עם הנציגים השונים, השיבה לי כי "ככה זה פה ואין מה לעשות". לקראת סוף השיחה השיחה ביקשתי שמנהל יצור עימי קשר. הובהר לי כי יחזור אליי מנהל "עד שני ימי עסקים", אולם עד למועד כתיבת מכתבי זה, טרם שב אליי מנהל או כל נציג מחברת הוט .
התנהלותכם הגמלונית יצרה אצלי ואצל אימי חוסר וודאות וחוסר אונים, כמו כן עוגמת נפש שכן מיום הניתוק ועד להיום נותרנו עם חבילת הבסיס בלבד.
ברור וידוע כי התנהלותכם הבריונית ועוגמת הנפש שנגרמה לנו עולה כדי הגשת תביעה משפטית ואולי אף תביעה ייצוגית (לכל לקוח שאמר שהוא ביקש לא לשלם יותר והוט הסבירו שככה זה).
לא הייתה בכוונתי לפנות אליכם אולם קיבלתי מכם פניה בפורום והחלטתי לנסות לשטוח את מצב הדברים כדי לקבל פיתרון ופיצוי הולם.
לאור העובדה כי קצתי בניסיון לקבלת תשובות רציניות מנציגיכם, אני דורש כי יחזור אליי אך ורק בעל תפקיד או בעל סמכות לקבלת החלטות שירותיות ומענה לפיצוי ההולם את הסיטואציה ועוגמת הנפש.
אציין שוב כי כל השיחות הנ"ל מוקלטות וקיים תיעוד מלא של כל ההתנהלות מולכם.
התשובה שלהם :
23/03/11 , 15:22 גוסטבו אומר לי שלא ניתן לעשות כלום בנידון והתעו אותי , שאלתי אותו מה התפקיד שלו , הוא אמר "אני נציג שקורא את המיילים" נשאל האם הוא בכיר אמר שלא אלה הוא נציג בצוות "שלי" , ביקשתי שמנהל יחזור אליי (כבר שבועיים שלא חוזר אליי מנהל) אמר 4 שעות גג ואף אחד לא חוזר.
השאלה שלי זה איך אני מגיע עם התוכן הזה לבית משפט , השיחות שלי מוקלטות אצלי .
שלום רב,
ממליצה בחום לרכוש שעת ייעוץ אצל עו"ד ולקבל את כל המידע וההכוונה שהינך זקוק טרם הגשת תביעתך לביהמ"ש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר