שלום,
בחודש ינואר 2011 נרשמתי לקורס פסיכומטרי במכון פרטי.
כאשר הגעתי לפגישת ייעוץ הבטיחו לי הרים וגבעות ושלל הבטחות לגבי חומר הלימוד וכמותו. במהלך הקורס התוודתי שהקורס הינו חובבני ואינו נותן לי מענה לצרכיי האישיים כפי שהובטח לי תחילה.
כמות חומר הלימוד מבזה למרות שהובטח לי שבבית ספר זה ישנה כמות הגדולה משאר כל המכונים האחרים חשוב לציין כי בעת התשלום והחתימה על החוזה הציגו בפניי ספר אחד כדי "להוכיח" לי כביכול את היקף הלימוד הנרחב שמקבלים בקורס זה. ושוב התוודתי שהכל היה בדיה ולא קיבלתי מה שהובטח לי.
נרשמתי לקורס אפריל 2011 כדי שאוכל להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב וכעת אינני יכולה להגיע לציון הרצוי עקב בסיס רעוע בבחינה הפסיכומטרית עקב המקום בו אני לומדת. חשוב לציין שבעקבות הקורס נאלצתי להוציא סכומים לא מבוטלים על שיערים פרטיים כדי למזער את הנזק שנעשה במהלך הקורסץ
ברצוני לדעת אם יש באפשרותי לתבוע את כספי בחזרה עקב אי שביעות רצון משוועת שלה סיבות רבות ומגוונות.
חשוב לי לציין שהחומר שהתקבל ע"י ביה"ס בחלקו הינו חומר מאתרי האינטרנט השונים שאליהם יכולתי להגיע בכוחות עצמי.
תודה מראש ויום טוב.
שלום רב,
מפנייתך ניכר שנגרם לך עוול ונזק כספי ממצג השווא שהציגו בפנייך טרם הרשמתך לקורס.
בנסיבות אילו ניתן לשקול פניה להליך משפטי ולתבוע קבלת כספך חזרה ופיצוי בגים עוגמת הנפש וההוצאות שנאלצת להוציא באופן פרטי.
מומלץ טרם פניה להליך משפטי לפנות אל הנהלת המכון ולתאר בפניה את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש על מצג השווא שהוצג בפניך, הלכה למעשה רמת חומרי הלימוד וכיו"ב. תייני את הנזק והאכזבה, הדגישי את ההוצאות הנוספות שנאלצת להוציא על מנת לצבור ידע שלא ניתן לך.
הדגישי שעסקינן בהפרת חוזה. דרשי כספך חזרה וכן פיצוי בגין ההוצאות.
ככל ומכתבך זה לא יקבל מענה ניתן לשקול פניה לביהמ"ש.
זכרי שכתובעת נטל הראיה מוטל על כתפיך ויהא עליך להוכיח שאובייקטיבית איכות חומרי הלימוד לא היתה משביעת רצון ולא איכותית מספיק וכן להוכיח הפער בין שהוצע והוצג בפניך במעמד ההרשמה לבין מה שקיבלת בפועל.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר