סוכן פלאפון החתים אותי על חוזה לקבלת מכשיר רכב מתנה, בביתו הוסיף לחוזה סעיף רכישה ותשלומים לי נשמר עותק ללא הסעיפים ובידי העתק שלהם, לאחר כ 7 שעות שיחה שנמרחו על שבועות שבהן שיקרו ומרחו אותי אמרו לי שמבחינתם שאתבע, שלחתי לבסוף מכתב אזהרה לפני תביע ונאמר לי שבמידה וישנו פער בין החוזה שלי לשלהם החוזה שלי אינו נחשב אני מבין שיש באפשרותי לתבוע אשמח לדעת על איזה סכום ריאלי לתבוע בעקבות הפרת חוזה שינוי חוזה שהבנתי שזה פלילי כל הזמן שנאבד לי ועל החוצפה שלהם אשמח לקבל תשובה כי אין לי מושג מה סדרי הגודל ועל מה מבחינת גובה סכום התביע
תודה
שלום alech2,
משום מה התיאור שלך מוכר לי אישית. אותו דבר פלאפון עשו גם איתי , אבל לא מציע לך להתנחם בזה:)
עליך לפנות לעו"ד לצורך הגשת תביעה נגד החברה , יש בעיה עם נציגי המכירות שחלקם נוהגים להחתים אותך רק על העמוד האחרון מבלי שמשאירים לך כל העתק ובמקרה הטוב שולחים לך העתק אחרי כמה שועת או ימים , האם במקרה קראו לנציג הזה אלירן ? ( זה הנציג שביצע איתי את העיסקה ומילה שלו לא שווה הרבה)
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר