שלום,ביום שישי 15.4.11 התקשרתי על מנת להזמין שני לילות בצימר .ההזמנה הייתה טלפונית במסירת פרטי האשראי ותעודת הזהות שלי . לצערי אני נאלץ לבטל את ההזמנה נוכח פרידה מבת זוגי .
התקשרתי לבעל הצימר והוא טוען שלא ניתן לבטל והכרטיס יחויב במידה ולא יושכר ללקוח אחר .יש לציין כי אני אמור להגיע לצימר בשבת הקרובה 23.4.11.כמו כן ,בעל הצימר מבחינתו נותן לי את הזכות לממש את הנופש בתאריך אחר שאבחר אך איני רוצה בזאת אלא בזיכוי /החזר ו/או באי גבייה לצורך העניין.
אציין כי לא קיבלתי מסמך/טופס הזמנה בכתב או משהו בסגנון שמסביר לי את ההסכם והכל נעשה טלפונית.אגב,לשאלתי לגבי ביטולים נעניתי "רק ביום א (לפני שלושה ימים) כי חגים כרגע..."
מה אומר החוק לגבי יציאה/קנס/החזר במקרה זה .לתשובתכם המהירה אודה לפני שיחויב הכרטיס....
*אגב חבר שלי התקשר היום בשם בדוי לבעל הצימר ושאל לגבי מקום בתאריך הנל וקיבל תשובה שאין מקום.האם יכול להיות שבעל הצימר מנסה לרקוד על שתי חתונות ? איך מוכיחים?איך יוצאים מזה אם בכלל ? חג שמח :-)
שלום אבי ,
מצטער על הפרידה מהחברה ,
בעניין שירותי נופש ובילוי, החוק החדש קובע שניתן לבטל ( תיירות פנים) תוך 14 יום מיום עשיית ההסכם ועד 7 ימי עסקים לפני מועד תחילת השירות .
נראה כי עברו במקרה שלך המועדים האלה.
בעל העסק היה חייב ליידע אותך בדמי ביטול ובמדיניות הביטולים , במידה ולא שלח כל מסמך , ולא יידע אותך טלפונתי הוא אינו יכול לחייב אותך ובטח שלא במחיר המלא.
הייתי ממליץ לך לדבר על ליבו של בעל הצימר, לספר לו את הנסיבות המצערות להגיד לו שאינך יודע מתי תמצא זוגיות נוספת ולכן אינך יכול להתחייב לתאריך אחר.
כמו כן ליידע את חברת האשראי על רצונך בביטול העיסקה בטענה שכלל לא קיבלת שירות .
הייתי מבקש מחבר נוסף שיתקשר אליו ויקליט את השיחה, ואז במקרה ותחיוב יהיו לך ראיות נוספות כנגדו .
חג שמח ויישר כוח ,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר