ב7.4.2011 הגיע אלי תכנאי הוט בכדי לחבר אותי לאינטרנט התכנאי חיבר שקע מפוצל לקו הקיים היות ויש ברשותי טלפון הוט חיבר את המודם והראוטר רשם את הסיסמא בראוטר החתים אותי על טופס והלך כול זאת בלי שהוסברו לי שעל חיבור מודם לחשמל וכתיבת ססמא בראוטר אצתרך לשלם 500 ש"ח +15 ש"ח בחודש על הציוד הנ"ל הדבר לא הוסבר לי גם שדיברתי עם הוט בקשר לחיבור לאינטרנט שהזמנתי טכנאי אם הייתי יודע לא הייתי נותן לו לגעת בכלום היות ואני בעצמי תכנאי מחשבים מוסמך אי לכך אני רוצה להגיש תביעה כנגד הוט ולקבל החזר על התשלום המופרח
ישלי בדיוק אותה בעיה עם הוט של חיוב ללא הסבר מראש - אני מציע אייל שנתארגן יחד ונשתף פעולה.המייל שלי הוא technion2004@yahoo.com.
שלום אייל.
נראה לאור האמור כי אכן הוטעת על ידי נציגי החברה בכך שלא עמדו בחובת הגילוי ולא גילו לך על התשלומים הנלווים להתקנת המכשירים. משכך נראה כי ביכולתך אכן לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר