שלום רב,
רציתי לשאול, התנתקי מחברת הפלאפון לפני כ-שנה, ומאז ועד היום הם דורשים ממני קנס יציאה שערורייתי (19 אלף), אני לא מוכנה לשלם סכום שכזה(סכום שממש אין לי..). האם יש איזשהו סעיף בחוק או פסק דין שיוכל לעזור לי לצאת מזה?? אודה לכל עזרה
תודה,
בר
מניסיון אישי שקרה לי(את יכולה גם לקרוא את המכתב למטה), עברנו לאורנג מסלקום,וגם אנחנו שילמנו קנסות יציאה,אבל המחיר שאמרת פשוט לא הגיוני.על חיוב בגין מכשיר אחד?? אנחנו עברנו עם ארבעה מכשירים והקנס שדרשו מאיתנו הוא כמעט 6000 שח.
אני פיקססתי את המכתב ללשכת המנכל של אורנג.
תנסי גם את ללכת על זה,בהצלחה :)
שלום בר,
בהחלט מקומם.
נראה כי הסכום אכן גבוה. המלצתי הינה כי ראשית תצרי קשר עם החברה ודרשי פירוט מדוייק וברור באשר לסכומים המפורטים. לאחר שתקבלי את הפירוט תבחני האם הסכומים שמבוקשים נלקחו בהתאמה להסכם בין הצדדים או שלא. במידה והסכומים נראים בעיניך גבוהים ולא מוצדקים ביכולתך לפנות במכתב אל החברה לפרט באופן ברור ורהוט את השתלשלות העניינים ולדרוש לבצע שינוי בחיוב. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל ייעוץ משפטי לבירור זכויותיך לעומק.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר