שלום, לפני כ-חודשיים (מרץ) עברתי לאורנג' מחברת פלאפון, הובטח לי חבילה על של 1300 SMS וכ-1300 דק' שיחה בסכום של 247 ש"ח,כולל המכשיר.
כמו כן, הובטח לי 500 ש"ח מתנה - על הניידות שביצעתי עם המספר של החברה השניה.
להפתעתי, החשבונית הראשונה שהגיעה, שהייתה אמורה להיות על סך 0 ש"ח לאור ההטבה הייתה על סך 650 ש"ח... כמובן שניסיונותי להשיג אותם לא צלחו, וכשהם כן - הובטח לי שהזיכוי ייכנס לי לחשבון. היום אנחנו כמעט נכנסים לחודש מאי וכמובן שהזיכוי איננו בחשבוני. אין לי כל דרך לתקשר איתם מכיוון שהם מנתקים את השיחות, טוענים שמנהל יחזור תוך 24 שעות וזה לא קורה וכו' וכו'. אתמול, התקשרתי לברר מה סך החשבונית הבאה שתהיה לי (מאי)... התברר לי שהחשבונית - שוב!!! - הולכת להיות על סך של 250 ש"ח וזה לאחר הזיכוי, מכיוון ששוב הפעם החבילה לא עודכנה ואין לי זיכוי על המכשיר "שרכשתי" (שדחפו לי , לייתר דיוק)..... כמובן שמיהרתי לבנק לבטל את הוראת הקבע מכיוון ששוב פעם אין מענה לבקשותיי ולפניותי.... דיברתי עם אורנג' משהו כמו 15 שיחות שכל אחת התרכשה בערך 40 דק', שבסופה או שהנציג ניתק את השיחה, או שנאמר שמנהל יחזור וזה לא קרה....
בתור הלקוח הקטן, שמאויים מחברה גדולה כל כך... מה אני יכולה לעשות ?! אני כבר ממש באפיסת כוחות מזה, נפשית וכלכלית.... (ועוד בהתחשב בזה שאני סטודנטית בת 21 סה"כ)....
כמו כן חשוב לי לציין שיש לי בכתב יד של הפקידה את מה שהיא הבטיחה לי... כמובן ששום דבר בנוגע לחבילה שלי לא רשום בהסכם...
לא שזה משנה, כי ההסכם בכל מקרה נמצא במחשב שלהם ואנחנו חותמים על דברים שאנחנו לא רואים....
תודה רבה על המענה.... אור
שלום אור
צר לי השתלשלות העניינים.
המלצתי ככלל הינה לא להפסיק את הוראת הקבע כיוון שבסיטואציה כזו החברות טוענות להפרת הסכם מטעמן ויוצרות תסבוכת ממש משתלמת. במידה וקיימות לך הבטחות בכתב שלא קויימו המלצתי הינה כי תחזירי את הוראת הקבע ותשלחי מיידית מכתב רהוט וברור אל החברה , במכתב תפרטי את השתלשלות העניינים את הבטחות הנציג והפקידה שלא קויימו ואת הסכומים הגבוהים שנגבים ממך שלא בצדק. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות למימוש זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר