לפני שנתיים, ביולי 2009, כשהייתי חייל בגדוד לביא (כפיר), הייתי בהפניה בצריפין. שם ניגש אליי נציג בשם גיא והציע לי את תוכנית החיילים (מומלצת ע"י האגודה למען החייל) של אורנג'.הוא אמר לי שללא שום התחייבות בכלל, אני אקבל מכשיר חינם ,מספר חדש ותעריכים נוחים. וידיתי איתו שאני לא מתחייב לשלם כלום כל עוד איני משתמש במכשיר, ואמרתי לו שאני לו רוצה תוכנית גלישה או כל דבר אחר.
לא השתמשתי במספר החדש אפילו לשיחה אחת.
עכשיו גיליתי שמאז חוייבתי בכל חודש בסך 43.5 ש"ח , בסה"כ 960 ש"ח.
במשך כל השנתיים לא קיבלתי אפילו חשבון אחד לדואר!!!!!
התקשרתי לחברה והם אמרו לי שהחיוב הוא על תוכנית גלישה, רינגטון, פאנטון ודמי מנוי, כמובן שלא שמעתי על כל הדברים האלה עד כה.
השירות שזכיתי לו היה גרוע ביותר. אחד הפקידות ניתקה את השיחה בטעות ולא חזרה אליי. ופקידים אחרים טענו שיכוחים להחזיר לי לחודשיים בלבד.
פקידה אחת טענה שהדואר לא נשלח לבית משום שהחשבון היה פחות משישים ש"ח, והמנהל שלה אמר לי שהיא טועה ובאמת הדואר נשלח!!
אך אני יכול לומר בוודאות שלא נשלח שום דואר לביתי.
זהו ניצול של חיילים שמשכורתם נמוכה בלאו הכי!!!!!
שלום עקיבא
נראה כי סבלת מהטעיית נציג
המלצתי הינה כי תפנה במכתב ברור ורהוט אל החברה ופרט את השתלשלות העניינים; את העובדה שלא קיבלת את ההסכם, חשבוניות, הובטחו לך הבטחות שלא קויימו וכו' ולכן הינך דורש את ביטול החוב.
במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור זכויותיך.נראה כי קיימות לך זכויות ברורות בנדון.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר