שלום אני גלי ויש לי ספק אינטרנט 012 והיה לי קו בזק ויום אחד התקשרו אליי ומרו לי בגלל שאת לקוחה ותיקה שלנו יש לנו מבצע של 9 שקל ועוד דברים מפתים אבל זה מפריע לי לגלישה וגם קראתי תגובות של אנשים לגבי הקווי שלהם ונחרדתי ואני בחורה חד הורית מגדלת לבד את בתי חיה מביטוח לאומי ויש לי נכות בברך שלי שכמובן 10% שהשאירו לי לא נותן לי כלום ולכן אני קצת חוששת שלא יעשו לי בעיות אז ככה בא טכנאי להתקין לי ב20 ל4 את הקו אומנם הוא נתקל בבעיה ואמר שהמודם שלי לא תומך בציוד שלו לכן הזמין לי טכנאי מhot שיחליף לי תמודם כשבא הטכנאי למחרת אמר לי שאין לי דרייבר לכרטיס רשת אז תיקנתי זאת אומנם המחשב חזר אליי באיחור בגלל חול המועד פסח, כשהיה ברשותי המחשב ב27 ל4 חיברתי אותו לאינטרנט ודרכם כוונתי ל012 לחיבור הטלפון ורק למחרת היה לי קו אחרי שהתעצבנתי עלהים שאיך זה שהקו עוד לא בסדר ושאין לי שיחות יוצאות מהפלפון שלי היה לי קו רק בנקודה אחת בבית אני רותחת עליהם הילדה שלי כועסת שיש ניתוקים באינטרנט וכל התגובות שקראתי מרתיחים אותי יותר על הטעות שעשיתי שעזבתי את בזק אני מחר יום א' רוצה להתקשר לבקש להתנתק וגם במקביל לשלוח פקס כי לא עברו 14 יום לכן אני רוצה לבטל תעיסקה לא יעשו לי בעיות בבקשה תשובה דחופה תודה מראש גלי
שלום גלי ,
לא יעשו לך בעיות כי זה החוק , יחד עם זאת אולי כדאי שתדברי עם הטכנאים של החברה ותגלי קצת סבלנות , זה אומנם לא קשור לייעוץ משפטי אבל מהכרות שלי הם באמת נחשבים לזולים וצריך קצת סבלנות עד שהם מתגברים על הבעיות הטכניות ואז נהנים מהשירות , זה כמובן לשיקולך......
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר