זה שנים שחברת אורנג" חייבת לי 76 ש"ח ובמקביל שלחתי בקשות חוזרות ונשנות שאני לא משתמש בשירותם ואיני רוצה להיות לקוח שלהם . לבקשתי להתנתק מהם נתקלתי בפקידים חצופים ואלימים מילולית, בתלונות הציבור של אורנג" הסובלת מעיוורון וחירשות ואינה עונה ומגיבה לפקסים ששלחתי אליה לבקשות ההתנקתות ועד היום לצערי טרם קיבלתי את זיכווי ואישור ההתנתקות.
אני יודע שבאם אגיש תביעה משפטית כנגד החברה, ישירות אקבל התייחסות אולם, עלות התביעה גבוהה בהקשר לחוב הקטנן שהחברה חייבת ושתנתק את קשריה איתי , כך שאני במלכודת וכנראה ישנם עוד הרבה כמוני.
שאלתי היא : האם ישנה דרך שתחייב את החברה לנתק את קישרה איתי ותשלם לי את חובה ללא הטורח והעלות ( רק עלות החנייה בבית המשפט תיהייה יקרה יותר מחובה של החברה כלפי)?
שלום עקיבא
בהחלט מתסכל ביותר
אכן נראה כי עלות תביעה אינה משתלמת במקרה זה.
המלצתי הינה כי תפנה אל אגף פניות הציבור במשרד התמ"ת ושתף אותם בהתנהלותה הבעייתית ביותר של החברה, בקש כי יפנו אל החברה מטעמם.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
פנה ל-פ. ציבור
פקס 03-5198106
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר