תואם לי זמן הגעה של הרכבת ארון בין 8 ל10 בבוקר היום ואף אמרו שיודיעו לי חצי שעה לפני הגעתו ברבע לעשר לאחר שלא ניתן כל סימן משירות ההרכבה התקשרתי לשאול מה קורה ואמרו שיחזרו אליי גם אז לא חזרו אליי ואני התקשרתי שוב בעשר ועשרה לבסוף בעשר וחצי חזרו אליי ןטענו שהמרכיב יוכל להגיע רק בין שתיים לארבע בצהריים כיוון שנתקע עם הרכב שאלתי האם מגיע לי פיצוי בהתאם לחוק הטכנאי למרות שמדובר בשירות הרכבה שכן בכל זאת מדובר בשירות שלאחר מכירה? אודה לתשובה מהירה...
שלום דור,
על פניו עולה הרושם כאילו הנך מחכה ובודק את החברה "על הדקה" בכדי לקבל את הפיצוי.
נכון שיש חוק , אבל גם הלקוח צריך לנהוג ביושר , למרות שאני אישית נוהג לא לאחר ואף מצפה שגם אחרים ינהגו כך, אנחנו חיים "בתוך עמנו ", וגם אם חוקית אתה צודק, הרי שלא הייתי ממליץ לך להגיש תביעה שהרי אתה עלול להיראות כקטנוני בעיני השופט .
לגיב הפיצוי יש מקום להעיר את תשומת ליבה של החנות לאיחור זה, ואתה יכול לדרוש משהו סמלי.
מקווה שבסופו של יום הארון הורכב לשביעות רצונך ואתה מרוצה.
סופ"ש נעים,
עו"ד שחר שוורץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
כוונתי איננה להיות קטנוני על מנת לקבל פיצוי אלא עמידה על עקרון,תחושתי היא שפשוט החברה מזלזלת בזמנו של הלקוח שכן המתנתי בבית שעתיים ולא הלכתי לעבודה והפסדתי שעות עבודה והם אפילו לא טרחו להודיע לי שהמרכיב לא יכול להגיע או שיאחר כך שלא הבנתי את טענתך לקטנוניות וכן לא הבנתי אם אכן מגיע לי פיצוי על פי חוק הרי לא זו מטרתו של החוק??
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר