לפני שנה התחלתי בתהליך תביעות קטנות נגד חברה קטנה שפשטה רגל כיום (אך בעוברי במקום העסק הם עדין עובדים אך בשם אחר).
רכשתי מהם דלתות לבית כולו ובעת ההרכבה(לאחר התעקבות במשך כמה חודשים עד שקיבלתי אותם) המידות לא של הדלתות לא היו נכונות גימורים של העבודה לקויים ואפילו קיבלתי דלת למרפסת אחורית עם פתח של 15 ס"מ מהרצפה.הכל תועד בתמונות.
הזמינו אותנו לגישור-ויצאנו ללא פשרה כי אנו רצינו כסף והם רצו לתקן את הדלתות ,אך משום שאני רוצה לתת את העבודה הזו לנגר אחר סירבתי,ליום המשפט לא הגעתי מבלבול שנוצר עם התאריך,והנתבע לא הגיע משום שטענו שהמכתב לא הגיע עליו. מאז נסגר התיק ,הערעור שלי נפסל ואני מנסה לפתוח תיק חדש-1-אין לי דרך למצוא כתובת נכונה ולא את תעודת זהותו של הנתבע ולא שמות של אנשי משפחתו,מה העשה?
2-האם יש תהליך אחר לתביעות קטנות, הסבירה לי עו"ד אחת, שאוכל לרכוש מעטפות מיוחדות בדואר ואני ימסור לנתבע את כתב התביעה,אך אני לא ממש זוכרת את התהליך...
(מצטערת על האורך) אשמח לקבל עזרה
שלום אור,
אכן עליך למצוא תא תעודת הזהות או הח.פ של החברה.
כמו כן תוכלי שוב להגיש את אותה התביעה בבית משפט לתביעות קטנות .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר