יחידתי את מנוי הפון שלי מחברת פלאפון לאורנג׳,כולל עוד עשרה מנויים אחרים(של חברי,ואימי),כל מה שהסוכן הבטיח לי/לנו לא קיבלנו,אחרי שפניתי לשירות לקוחות בתלונה על הרמאות,הם ביררו את העניין,ואכן נוכחו לדעת שאני צודק,ואכן מגיע לי את כל מה שהובטח לי מאת הסוכן,וידאגו שאני יקבל את כל מה שדובר עליו.
כמובן שהקלטתי את כל השיחות שבהן נציגת השירות אכן מאשרת את מה שהובטח לי,עד הפרט האחרון.
כעבור חודשיים,אני מתקשר לשירות לקוחות בשביל לברר על החשבונית שלי,והיא אומרת לי סכום אסטרונומי,וכל מה שהובטח לי,בכלל לא רשום במערכת.
כמובן שהתעצבנתי מאוד,וביקשתי לדבר עם מנהל וכו... חזרו אלי,ופשוט שיקרו לי בפנים,באומרם שלא הובטח לי כלום,ושכנראה הנציגת שירות שדיברה איתי טעתה.
(כאילו שהיא לא חלק מהמערכת).מה שהם לא יודעים(או כן),זה שכל השיחות עם הנציגת שירות מוקלטות,ושהיא מפרטת שם בדיוק מה אני אמור לקבל.(ולא רק הקלטה אחת,אלא כמה,וכמה...)
אגב,לא ציינתי שהסוכן נתן לי״זיכויים״ למנוי שלי בזכות זה שצרפתי לו 10 מנויים לזכותו.
אני מעוניין לתבוע את החברה עצמה,וכמובן את הסוכן הרמאי שהבטיח לי,ולשאר חברי את מה שהבטיח,ולא קיים.
ושוב,גם הוא מוקלט,וכמובן שכולם היו נוכחים בביתי בשעת ה״עיסקה״.
אנא צרו קשר,תודה0524385778
שלום ישי
בהחלט מקומם.
ישר כח ובהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר