הסיפור שלי הוא כזה, לפני מספר שנים התעניינתי בהשלמת בגרויות במכינה של בן גוריון, התחלתי למלא את הטופסולוגיה כמו שכולם מילאו, לא שילמתי דבר, גם לא שמי רישום, רציתי להכנס לכמה שיעורים כדי לראות האם זה מתאים לי ואכן נכנסתי לכמה שיעורים וראיתי כי המכינה אינה מתאימה לי ופשוט הלכתי הביתה, לאחר כשלושה שבועות קיבלתי שיחה מהמכינה שאני צריך לבוא ולהצהיר שהמכינה לא מתאימה לי בכתב ולעזוב, לאחר שהגעתי והצהרתי התברר לי שאני אמור לשלם להם על סמסטר, ניסיתי לדבר איתם ולהסביר להם שלא הייתי תלמיד מין המיניין ורק מיליתי טפסים (לא שילמתי דבר אפילו לא דמי הרשמה) אני לא מבין למה אני צריך לשלם.
כל מה שניסיתי לדבר העלה חרס, ולא הסכמתי לשלם, עם השנים קיבלתי כמה התראות לתשלום ותמיד ניסיתי לדבר איתם ולהסביר שאינני חייב דבר, לפני כשבועיים קיבלתי מכתב מעו"ד שעליי לשלם את החוב לאלתר ולא יפתח נגדי תיק הוצאה לפועל, השאלה שלי האם אני כבול ע"י החוזה שחתמתי, באותו היום חתמתי על המון טפסים ולא קראתי דבר, והאם בגלל שהייתי חולמני והלכתי רק לאחר 3 שבועות לבטל את העסקה אני כבול וצריך לשלם, ואם אני כן אכנס למשפט מחוב של 2000 שקלים האם החוב יתפח אם כן בכמה והאם יש סיכוי שהשופט כן יראה לטובתי ויוריד מהחוב.
תודה,
רם.
שלום עמוס,
לעניות דעתי ייטב אם תפנה לעו"ד , אסור לזלזל בהוצל"פ ואכן חוב זעום יכול לתפוס ממדי ענק עם השנים .
אתה אומר שחתמת מהר אך חשוב לדעת על מה חתמת והיתי מציע לך לבקש את כל הטפסים עם החתימות שלך ,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר