לאחר שהייתי לקוח ללא התחייבות ב012 ושילמתי מחיר מופרך של 91 ש"ח בחודש לגלישה במהירות מופרכת אף יותר של 1.5 מגה ביקשתי לשנות את תנאי החבילה (מהירות ומחיר) - 3 חודשים לאחר מכן החבילה לא שונתה ונגבו ממני 90 ש"ח מידי חודש. הם טענו שבטעות לא עידכנו לי את החבילה ויזכו אותי. ביקשתי להישאר במהירות איטית של 1.5 ולהוזיל את החבילה - חודש מאוחר יותר - ואני עדיין משלם 90 ש"ח במקום 19 וכמובן זיכוי אין... ביקשתי להתנתק - ושבוע לאחר מכן עדיין לא ניתקו אותי אבל הודיעו לי שאני חייב בדמי יציאה בסך 19.9*11 חודשים - כמובן שמכתב על שינוי תנאי החוזה מעולם לא נשלח אלי.. - מה אפשר לעשות?
שלום אביב
בחלט מתסכל
המלצתי הינה כי תשלח מכתב אל החברה, פרט את השתלשלות העניינים ודרוש החזרים בעבור הסכומים ששילמת על אף בקשותיך כאמור.
ניתן לומר כי החברה היא שהפרה את ההסכם ומשכך ברצונך להתנתק.
יחד עם זאת המלצתי הינה כי תגיעו לעמק השווה מאחר ונראה כי לא ישתלם מבחינתך כלכלית לפנות אל בית המשפט באשר לסכומים כאלה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר