ביצעתי עיסקה במטבחי דקור, לאחר פחות מ-48 שעות (העסקה התבצעה ביום חמישי ב20:00 לערך התקשרתי לביטול ביום ראשון לערך ב 11:00) התקשרתי לביטול העיסקה, מנהל החנות אמר לי שהוא לא יכול לבטל את העיסקה וכי אני צריכה לקבוע פגישה עם הנציגה שעמדתי מולה ולעשות את הביטל מולה. הסברתי לו את הבעייתיות של ביטול העיסקה וזה אמר "אל תדאגי" ואני חזרתי על מה שאמר כסיכום "עלי לקבוע פגישה עם הנציגה ויש לי את האופציה לביטול העיסקה ללא דמי ביטול, היות והקשרתי בזמן". הוא אישר את סיכומי הדברים.
מהון להון הגעתי לפגישה שהחלה בעיקוב רק ולצערי נאלצתי לקצרה. טרם יצאתי מהחנות ביקשתי שוב את מנהל החנות וביקשתי ממנו טרם יציאתי את האפשרות לשמר את ביטול העיסקה ללא דמי ביטול והוא אמר אל תדאגי.
עכשיו שאני רוצה לבטל את העיסקה הם דורשים ממני 25% מערך העיסקה. ולא זאת בלבד גם קיבלתי טריקת טלפון ואי יכולת לדבר עם מנהל החנות היות והוא חולה. ביקשתי ליצור איתי קשר מיד עם חזרתו מהמחלה,
לאחר שיחה איתו הוא אמר לי שעליו להתייעץ עם המנכ"ל היות ותוכניות כבר קיבלתי, לבסוף נאמר לי שאני יכולה לרכוש בעבור 3000 ש"ח ששילמתי כיור או ארון לאמבט ... אני זקוקה לכסף, לא מעוניינת באף כיור ב3000 ש"ח
אני עובדת עצות!!! מה לעשות?!? כאזרחית נהגתי מין השורה ונראה כי רומיתי.
רציתי לדעת מה לגבי החוק שניתן לקונה להתחרט...
אשמח לקבל הכוונה למי לפנות? האם יש צורך בתערבות עורך דין?
אני מנסה כבר יומיים ליצור קשר עם המנכ"ל ולקבוע איתו פגישה ואין כל התייחסות.
שלום שגי,
על פניו לא נראה שהתחילו בתכנון כלשהו בעבור המטבח שרכשת , כמו כן אכן נראה שהוטעת ע"י מנהל החנות .
המלצתי שתפני בכתב להנהלת הרשת / החנות תסבירי להם את אשר עברת , ובמידה ולא יענו לשביעות רצונך , תוכלי להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר