שלום, בסוף חודש מרץ רכשתי עסקה להסרת שיער בעזרת מכשור חדשני(SHR). כבר בהגעתי לקבל את הטיפול הראשון היחס ושירות הלקוחות היה מזעזע, נאלצתי להמתין כשעה וחצי עד לקבלת הטיפול הראשון (שאף קיבלתי טיפול במכשיר לייזר ולא בשיטה בה נקבעה העסקה).בנוסף, בזמן שהמתנתי לקבל את הטיפול קיבלתי תחושת בטן לא טובה מהמקום (יחס המטפלים, דיבור קולני של בעלי המקום, בקיצור הרגשה כללית לא טובה) האחראית באותו זמן שיכנע אותי להמשיך ואף נתנה לי מכתב שהמאפשר לי לבטל עסקה כבר אחרי הטיפול הראשון באם לא אהיה שבעת רצון). טיפול שני נקבע כחודש וחצי לאחר מכן, גם לטיפול הזה המתנתי 40 דקות שבסופן נאלצתי לעזוב ללא קבלת טיפול.
ברצוני לברר, האם ניתן להגיש בבית דין לתביעות קטנות, תביעה בגין אי שביעות רצון ממתן שירות, יחס ללקוח.
תודה מראש,
אמירה
שלום אמירה,
ניתן לבטל את העסקה ולתבוע בבית משפט לתביעות קטנות .
את יכולה לבטל ולשלם רק בעבור הטיפול שניתן לך .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עו"ד שחר שוורץ
ראשית,תודה רבה עבור תשובתך המהירה.
שנית, מאחר ועשיתי תשלומים ונשארו לי עוד 2 תשלומים, האם אני יכולה באופן עצמאי לבטל את שני התשלומים הנותרים דרך חברת האשראי.
האם אין בכך איזו הילה, או טעות מצידי שבית העסק אח"כ יוכל לתבוע אותי.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר