רכשתי מצלמה דרך אתר אינטרנט.זמן האספקה סוכם ל14 ימי עסקים.בתום 14 ימים,המוצר לא הגיע.לאחר יצירת קשא עם הספק,הוברר לי כי המוצר לא יגיע בקרוב, מכיוון שיש בעיה בארץ ייצור המוצר.הוצע לי מוצר חלופי בתוספת תשלום.יש לציין, כי אינני מעוניינת בשום תחליף,אלא אך ורק במוצר שרכשתי.בנוסף, נשלח לי מייל על ידם בציון העובדה המפוברקת כי נתתי הסכמתי לקבלת המוצר בעוד 15 ימי עסקים נוספים.יש לציין, כי בסה"כ זה יהיה עיכוב מעל 3 שבועות.כמו כן, שלחתי להם מכתב וביקשתי לקבל את המוצר בתאריך ספיציפי.לא קיבלתי אותו.
ברצוני לדעת, באילו דרכים אוכל לפעול עפ"י המצב??כיצד אוכל לזרז את התהליך??מה אוכל לעשות במקרה זה של הפרה שניה מצידם??
בתודה מראש
שלום נוי
קיימים מספר כשלים מטעם החברה ומשכך נראה כי קיימות לך עילות בעניין:
העובדה שהובטח לך כי המוצר יסופק לך תוך 14 יום ולא כך קרה בפועל מהווה הפרה, לכאורה, של ההסכם מטעם החברה. העובדה שהמוצר לא קיים בידיהם אינה פותרת אותם מחובה לספק לך את המוצר כפי שהובטח.כמו כן בהתאם לכתוב, העובדה שסוכם איתך אולם ללא ידיעתך על מתן ארכה של 15 יום בקבלת המוצר אינה חוקית.
המלצתי הינה כי תפני במכתב אל החברה ודרשי את המוצר או לחילופין את הסכום ששילם חזרה או לחילופין מוצר שווה ערך או ערך גבוה יותר ללא תשלום.
המלצתי הינה כי תגיעו לעמק השווה במקום לפנות לבית המשפט. פנייה שכזו יתכן ותהא לא משתלמת עבורך מבחינה כלכלית(אגרה, הגעה לדיונים וכו')
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר