שלום, אני כבר כמה חודשים סוחבת סיפור עם חיובים לא מוצדקים וחבילות שהובטחו לי אך לא התעדכנו, וכל חודש אני מקבלת חשבון שלא משוייך לשום חבילה. אני נסחבת עם זה כבר כמה חודשים ותוך כדי טלפונים, שתי פעמים בהם ביקרתי במוקד ומכתב לתלונות הציבור עדיין לא חזרו אליי. האם זה הגיוני שאני מחוייבת בהתחייבות כלפי מכשיר או ביטוח לשלם בכל חודש בעוד שלהם אין אפילו את המחוייבות לספק לי שירות ותשובות, בעוד שאינני מקבלת חבילה שהובטחה לי, וכאשר הבטיחו לי לברר ולחזור אליי והבטיחו לי דד-ליין לתשובה סופית מספר פעמים ובכל זאת לא חזרו אלי עד היום (בין ההבטחות שקיבלתי במוקד השירות היה במהלך חופש פסח אקבל מייל עם תשובה, מיותר לציין שאנחנו אחרי ספירת העומר, אבל סלקום כנראה לא יודעים לספור) אני יכולה לתבוע את כספי ולדרוש לצאת מהתחייבות מאחר והם לא עמדו בתנאי השירות?
שלום לין
לאור הכתוב נראה כי ביכולתך לבטל את העסק ולדרוש את הכספים ששילמת חזרה.
המלצתי הינה כי תשלחי מכתב את החברה ודרשי לבטל את העסקה והחזרת הכספים ששילמת. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לבירור זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר