בביתי היה מותקו קו טלפון ביתי של 013 שלא ידוע לי כי קיימת לגביו התחיבות.לפני כחודשיים עברתי לחברה אחרת .חברת נטויזן 013 פנתה אלי בדרישה לתשלום התחיבות על הקו.בקשתי מנציגה שדברה איתי כי אני מבקש או לשלוח אלי העתק חוזה או הקלטה טלפונית שבה נאמר או נחתם על התחיבות מסוג כזה לגבי קו הטלפון וכרגיל תשובתה היתה כי זה בלתי אפשרי ובמידה ולא אשלם התחיבות בסך 980 ש"ח העניין יובר לטיפול משפטי לגביית החוב בגין התחיבות שלא ידוע לי על כך
שלום ליאור,
אכן חברות הסלולאר והאינטרנט לא נוהגים לשלוח הקלטות אלא בכפוף לצו של בית משפט, עליך לשאול את נציגי החברה האם ביצעת עיסקה טלפונית או בכתב.
בכל מקרה הם צריכים לשלוח לך את ההתחייבות והתנאים שלהן התחייבת לכאורה כולל התאריך בו התחייבת .
באופן עקרוני ברוב החברות יש התחייבות ובמידה ותחליט לתבוע את החברה או להתגונן בפני תביעה מצידה רצוי שתכין את הראיות שלך שיראו כי אכן לא התחייבת ולא חתמת או אישרת בשיחת טלפון התחייבות שכזו .
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך להזניח את הודעת הנציגה שתעביר את החומר לעו"ד והייתי ממליץ לך להתגונן בפני התביעה והוצל"פ עתידי .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר