שלום רב לכם, לפני 4 ימים רכשתי רכב יד שנייה רנו קליאו 1995 שעלה לי 6000 ש"ח. כאשר נפגשנו המוכרת ואני התברר לנו כי אנו מכירות מעבר, היא אמרה שהיא שמחה למכור לי ושהרכב הינו מציאה וכל שעלי לעשות הוא לשים מפתח ולנסוע, וכי הרכב ללא כל תקלות. האמנתי לה. ביצענו העברת בעלות באותו היום. למחרת כשעשיתי ביטוח ונסעתי באוטו הוא נתקע. הזמנתי גרר על חשבוני משום שהביטוח לדבריו צריך אכשרה של 10 ימים לגרר... בכל אופן במוסך התברר כי הגיר של המכונית הלך. עלות תיקון מוערכת באלפי שקלים ולפי דברי המוסכניק בכלל קשה למצוא גיר מתאים. כמו כן המוסכניק אמר לי כי התקלה הזו מן הסתם היתה ידועה. התקשרתי למוכרת שסרבה לתת לי שם של מוסכים שבו הרכב טופל ואמרה כי הרכב היה תקין לחלוטין. האם אני יכולה לבטל את העסקה? תודה על תשובתכם. מ.
שלום מירי
מרוח ההדברים עולה כי הוטעת במעמד הקנייה אולם עליך לבחון מספר דברים בטרם הגשת תביעה לביטול עסקה. אנא בקשי את דוחות הטיפול ברכב. בכל מקרה נראה כי המשפט של המוכרת כי הרכב ללא תקלות מוטעת ועל כך נראה כי ביכולתך לדרוש ביטול עסקה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר