השאלה שלי הראשונה,האם אפשר להתקשר אליכם למשרד,ולדבר באופן ישיר?
בנוגע לתביעה נגד אורנג,אחרי ה20.5.11 שלחתי לאורנג פנייה להחליף לי תכנית ולשדרג מכשיר,חזרו אליי אחרי 7 ימים,הציעו לי משהו,ולא רציתי,ביקשתי שינתקו אותי,ואמרו לי שיחזרו אליי עוד יומיים,חזרו אליי משימור לקוחות ושאלו למה רוצה להתנתק,אמרתי להם שהם יקרים,ולאחר שפתר לי את הבעיה,נתן לי מספר פנייה ללכת לסניף ולשדרג מכשיר,לאחר שהגעתי לסניף,הדברים שנאמרו באותה פנייה שונים ממה שהוצגו במשרד,שלחתי באתר שלהם פנייה לאחרי פניות הציבור,וכתבתי להם שאני מאוכזב מזה שבטלפון אומרים לי ככה וכשאני רוצה תכלס לקבל את זה,זה אחרת,ודורש שיחזרו אליי במידי,לפני שאני פונה לחברה אחרת.לאחר יום למרבה הפלא ניתקו את המכשיר ללא אישורי,וללא ידיעה,כבר יומיים אני איתם בקשר טלפוני ושומר כמובן את מספר הפנייה של כל נציג שדיבר איתי.
הנציג הראשון שדיברתי איתו באותו יום של הניתוק טען בפניי שהשחזור של הקו יתרחש עד 24 שעות,ועד הבוקר הוא יהיה פעיל,לאחר אותו יום הקו עדיין לא חזר,התקשרתי בבוקר למחרת,ואמרתי להם מה קורה עם זה,הנציג אמר לי שמטפלים בזה,וזה אמור להיות עד שעה 6 בערב,לאחר 7 בערב,הקו לא חזר,התקשרתי שוב,וכל זה בהמתנות של 20 דקות כל שיחה,הנציג השלישי טען בפניי שיש בעיה כרגע,אבל הוא בטוח שיסדרו לי את הקו עד שעה 8 וחצי גג,התקשרתי שוב עכשיו אחרי שכבר שעה 9,הנציגה אמרה לי שתחזור אליי בשעה הקרובה.כמובן אחרי שהקו ישוחזר,אדרוש מהם פיצוי הוגן.
האם אפשר לתבוע אותם בתביעה גדולה ושמנה?ואם כן יש מצב לעשות זאת דרככם?
שלום ארטור,
אתה מוזמן להתקשרישירות אתה יכול למצוא את הפרטים כאן באתר .
כמו כן, ליבי איתך לגבי הישורים שאתה עובר אך לא שלחת שאלה ברורה .
שחר שוורץ, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר