הצטרפתי לפלאפון אתמול (בצהריים) בחבילת סטודנטים עם מכשיר אייפון. היום החלטתי שאני לא מעונין בכך ומחר (3.6) אני מתכנן ללכת לפלאפון לבטל את העסקה. בשיחת טלפון הם אמרו שלא ניתן לבטל לאחר שנעשו מעל 5 דק' שיחה. אני ביצעתי 11 דק'.
אצין בנוסף שלא חיברתי את המכשיר לחשמל (האם חיבור למחשב דרך USB נחשב לענין זה?) והמכשיר וכל שאר התוספים תקינים לחלוטין.
האם אני זכאי לביטול העסקה?
בעניין זה, כולל התיקונים לחוק הגנת הצרכן (ביטול עסקה) וכולל את חוק התקשורת שמספק הגדרות (ציוד קצה) ולא מצאתי שום סימוכין לעניין ה - 5 דקות !
שלום דני
לאור ובהתאם לכתוב נראה כי אתה אכן זכאי לבטל את העסקה. נראה כי טענותיה של החברה באשר לזמן השיחה אינן רלוונטיות לעניינך.
אציין כי במידה והסכם ההתקשרות נחתם שלא בסניף אלא בביתך וכו' אזי ביכולתך לבטל את העסקה על פי עילה זו (מכר מרחוק).
המלצתי הינה כי תחילה תפנה ישירות אל החברה אולם במידה ותגובתה אינה לשביעות רצונך, שלח מכתב אל פניות הציבור של החברה מייד.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר