שלום,
בין תאריכים 17/4 ועד לתאריך 05/05 נסעתי לקנדה לבקר את ההורים שלי.
לקחתי איתי את המכשיר שלי (IPHONE 4) וגלשתי שם דרך WI FI
לפני כשבוע התקשרו אליי מאורנג' ושאלו אותי האם ידוע לי על חשבונית החודש של סך 2200 ש"ח עקב הגלישה בחו"ל...
כאשר התקשרתי לשירות לקוחות שלהם אמרו לי שנשלחה אליי התראה "אתה גולש בחו"ל בתעריפים גבוהים", אבל אני לא קיבלתי שום הודעה כזאת.
באורנג' הם טוענים שאני כן קיבלתי את ההודעה, אבל זו הןדעה שלא נשמרת במכשיר. וגם בגלל שיש לי IPHONE אולי התנתק ה WI FI והתחבר לרשת רגילה של חו"ל בתשלום....
Eקיצור אחרי שבוע של ריבים איתם בטלפון הם אמרו שמוכנים לזכות אותי רק ב 500 שח וזה המקסימום שהם יכולים לעשות.
אבל אני לא מוכן לשלם על משהו שלא עשיתי.
מה אני יכול לעשות בנדון?
גם אחרי דיבורים איתם היום היתה שם נציגה בחירה שאמרה שיכולה לזכות את כל הסכום הזה אבל היא לא רואה שום סיבה למה שהיא תעשה זאת, ביקשתי ממנה להעביר אותי הלעה העיבירו אותי לנציגה בדרגה יותר גבוהה בשם רינת שאמרה שמקסימום זיכוי שיכולה להביא זה 500 ש"ח....איך זה שנציגה בחירה יטכולה לזכות את כל הסכום ומישהי בדרגה יותר גבוהה ממנה יכולה רק 500שח....
ואני יודע שכל השיחות מוקלטות אצלהם...
שלום אלכסי,
אני לא מבין מהי שאלתך המשפטית, את השאלה שהעלת יש להפנות לאורנג עצמה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום אלכסיי
אתה יכול לכתוב להם מכתב ולגולל את אשר קרה,
במידה ולא יעזור אזי תוכל להגיש תביעה ביבת משפט לתביעות קטנות .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר